ofarslanxdeath Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 85 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #1 Thermaltake V200 kasam var yan camını açıp kullanmayı düşünüyorum haftalık temizlik nasıl olmalı?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #2 Süpürge ile tozları alabilirsin. Hava makinesi kullanabilirsin.
ofarslanxdeath Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 85 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #3 deepdarkness00 dedi: Süpürge ile tozları alabilirsin. Hava makinesi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her hafta sadece saç kurutma makinesinin soğuk üflüyen kısmıyla yapsam olurmu
deepdarkness00 dedi: Süpürge ile tozları alabilirsin. Hava makinesi kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her hafta sadece saç kurutma makinesinin soğuk üflüyen kısmıyla yapsam olurmu
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 20 Haziran 2020 #4 Fön makinen varsa soğuk haca yapın üfletin. Bu yeterli olacaktır.
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #5 Her hafta yapmana gerek yok bence. Haftalık olarak temizlemen gereksiz olur. Çok fazla toz olacağını düşünmüyorum. Takibini yap çok fazla tozlanır ise temizlersin.
Her hafta yapmana gerek yok bence. Haftalık olarak temizlemen gereksiz olur. Çok fazla toz olacağını düşünmüyorum. Takibini yap çok fazla tozlanır ise temizlersin.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Haziran 2020 #6 ofarslanxdeath dedi: Her hafta sadece saç kurutma makinesinin soğuk üflüyen kısmıyla yapsam olurmu Genişletmek için tıkla... Ben haftada bir fön makinesinin soğuk özelliğiyle içine dışına bir hava tutarım, yetiyor.
ofarslanxdeath dedi: Her hafta sadece saç kurutma makinesinin soğuk üflüyen kısmıyla yapsam olurmu Genişletmek için tıkla... Ben haftada bir fön makinesinin soğuk özelliğiyle içine dışına bir hava tutarım, yetiyor.