Bilgisayar kasası önerisi

Bütçe
6000₺

DennYEZ

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart: ASUS PRIME B460M-A
-İşlemci: i7-10700f İşlemci+Dark Freezer x90 Fan
-Ram: Kingston Hyperx Fury 2x8GB 3200MHz DDR4
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060Ti
-SSD: Samsung 970 Evo Plus
-Kasa: Frisby FC-8865G 3 Fan Usb 3.0 Midi Tower Kasa
-Ekran: ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD
-PSU: Cooler Master 650w 80+
Meslek
Kontrol & Otomasyon Mühendisliği Lisans Öğrencisi
Merhaba, hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum. Estetik 2. planda. Anakartım: ASUS Prime B460M-A mATX. Eğer hava akışı daha iyiyse mATX uyumlu ATX kasa önerilerine de açığım. İşlemci fanım SE SE 214XT.

Merhaba, hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum. Estetik 2. planda. Anakartım: ASUS Prime B460M-A mATX. Eğer hava akışı daha iyiyse mATX uyumlu ATX kasa önerilerine de açığım. İşlemci fanım SE SE 214XT.

İkisi de güzel duruyor teşekkür ederim. Fiyat olarak aralarında fark var biraz ama soğutma performansı açısından farkları nasıl?

İkisi de güzel duruyor teşekkür ederim. Fiyat olarak aralarında fark var biraz ama soğutma performansı açısından farkları nasıl?

NZXT H6 Flow kullanıyorum hava akışı gayet iyi bir kasa fakat tek eksiği toz filtresi yok.

Kesinlikle sizi pişman etmeyecek kasalar, eğer bütçenizi zorlamıyor ise MAG Pano 100R daha iyi olur hem H6 Flow dan bir tık daha iyi bence hemde 4x120mm fanla geliyor

Kesinlikle sizi pişman etmeyecek kasalar, eğer bütçenizi zorlamıyor ise MAG Pano 100R daha iyi olur hem H6 Flow dan bir tık daha iyi bence hemde 4x120mm fanla geliyor
Çok sağlam duruyor cidden. Kasa genişliği de büyük sanırsam bir tık bütçeyi zorlayıp bunu alacağım gibi. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı