Bilgisayar kasası önerisi

Hamleyn

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, yakın zamanda kendime sistem dizdim ama kasa almadım elimde 700W PSU var 2000TL'yi geçmeyecek şekilde 2.el sıfır hiç fark etmez sistemime uygun kasa önerirseniz sevinirim. Ekran kartım MSI ventux 3X Plus RTX 3080 anakartım A520M k mATX 4 RAM slotlu olan. Şu anlık düşündüğüm model MSI olan.

N11'den Zoko smıle siyah 5x12cm ARGB fanlı temper camlı ATX Gaming kasa seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

N11'den gameline Armor V3 3X RGB fan temperli cam USB 3.0 bilgisayar kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Son attığım anakartımla uyumlu olmayabilir emin değilim.

Son attığın anakartınla uyumlu mATX olarak belirtmişler linkte. Ben şu an James Donkey stark S700 modelini kullanıyorum memnunum düşük bütçeli bir şey istersen şu an uyguna Amazon.com.tr 1 günde teslimat ve 1 ay iade hakkın bulunuyor normalde fiyatı Trendyol'da Revenge Nova Beyaz 3 Rgb Fanlı Temperli Cam Panel Boş M-atx Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ekipmanlarım ve parçaların hepsi siyah bunun siyah hali var mı ya da bunu kullansam yakışır mı siyahlarla.

Hocam ekipmanlarım ve parçaların hepsi siyah bunun siyah hali var mı ya da bunu kullansam yakışır mı siyahlarla.

Açıkçası benim kasam RAM sıvı soğutmam beyaz ama ekran kartım siyah fakat onlar siyah olsa da yine yakışırdı siyah beyaz uyumu sonuçta neden yakışmasın ki

Açıkçası benim kasam RAM sıvı soğutmam beyaz ama ekran kartım siyah fakat onlar siyah olsa da yine yakışırdı siyah beyaz uyumu sonuçta neden yakışmasın ki.

Oda doğru hocam kasa hoşuma gitti ama ilk tercihim gameline olacak gibi mATX uyumlu dediniz ama biri değerlendirme de uyumlu olmadığını söylemiş kesin bir bilgi verebilir misiniz ona göre karar vereceğim de teşekkür ederim.

Ben de baktım değerlendirmelerine şu an. A520M Pro ile kullandığını söyleyen biri var fotoğraf ta eklemiş takmış hatta. mATX uyumlu yani. Başka birisi mATX uyumlu olduğunu yazmış tekrar. Muhtemelen o mATX uyumlu olmadığını söyleyen kişi zaten 1 kişi bunu yazmış ya takamadı ya da yanlış bir anakarttır mATX değildir.

Lakin ben yine de alman taraftarı değilim neden dersen farklı sorunlar yaşayan da olmuş ve iade almamışlar böyle bir şey yaşamanı istemem en iyisi dediğim gibi Amazon'dan almandır en azından bir sorun yaşadığında veya beğenmediğinde karşında muhattap bulabilirsin 1 ay içinde koşulsuz şartsız iade edersin

Hocam beyazı alsam anakart braketi yan aynası falan var mı bende onlar yok da.

Hocam beyazı alsam anakart braketi yan aynası falan var mı bende onlar yok da.

Anakart braketi anakartla beraber gelir belki bazı kasalarda kasayla gelen de vardır ama sanmıyorum. Yan aynası dediğini anlamadım.

Anakart braketi anakartla beraber gelir belki bazı kasalarda kasayla gelen de vardır ama sanmıyorum. Yan aynası dediğini anlamadım.

USB falan takılan yer Ethernet kablosunu bağladığımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…