Defalarca açılmış bir başlık belki farkındayım ama muhtemelen içeriğim başka olacak arkadaşlar. Elimde A320M anakart, Crucial Ballistix RAM, R5 1500x işlemci ve son olarak Gigbyte 1060 3GB ekran kartı modelleri var. Yani modellerimin hiçbirisi RGB gibi bir özelliğe sahip değil. Tamamen ışıksız. Sadece anakart üzerinde çizgi şeklinde beyaz bir ışık yanıyor. Eski (2008' den kalma) kasamın içine yerleştirdim tüm ürünleri. Tabii PSU falan da iyi yeni aldım sadece kasa eski. Artık ben de özeniyorum. Bir RGB fana sahip güzel bir kasa arıyorum. Bütçe olarak 250-300 TL ayırabileceğim. Maksimum 300 verebilirim.
Kendi kasamda harici hiçbir fan yok. Zaten yan kapak açık çalışıyor bilgisayar. E malum kış da geliyor. Öğrenci evi soğuk olacak. Ancak kasa fanlarının serin tutma olayını sonradan fark edebildim. Arkadaşlar gece bilgisayarı açık bırakıyorum. Bu yüzden fanların ışıkları kapatılabilir bir kasa istiyorum. PSU olmadan boş kasa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kendi kasamda harici hiçbir fan yok. Zaten yan kapak açık çalışıyor bilgisayar. E malum kış da geliyor. Öğrenci evi soğuk olacak. Ancak kasa fanlarının serin tutma olayını sonradan fark edebildim. Arkadaşlar gece bilgisayarı açık bırakıyorum. Bu yüzden fanların ışıkları kapatılabilir bir kasa istiyorum. PSU olmadan boş kasa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: