Bilgisayar kasası, sıvı soğutma, SSD ve HDD önerisi

Hrz20

Megapat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar aşağıya şu anda aldığım tüm parçaların isimlerini yazdım. Toplam 14248 lira tuttu. Sizden ricam bu sistemi değerlendirmeniz ve bu parçalara uygun beni uzun yıllar götürecek bilgisayar kasası, sıvı soğutma, SSD ve HDD önermeniz. Önerilerinizi bekliyorum perşembe günü sipariş verilecek. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim. Bütçe 3752 liradır.

İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X 3.6 - 4.4 GHz AM4 işlemci.
Anakart: MSI MEG X570 Ace DDR4 AM4 anakart.
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8 GB 256 Bit ekran kartı.
RAM: G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz CL16 RGB RAM.
güç kaynağı: Corsair RM750 80+ Gold 750 Watt Full modüler güç kaynağı.
monitör: MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz 1ms (HDMI+display) FreeSync QHD Curved monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 3.485 TL tutuyor. Sıvı soğutmayı öne yerleştirip kalan fanları üste yerleştirirseniz harika olur.

Teşekkürler.

240 GB SSD+1 TB HDD yapsam SSD'nin hızı harddiski de etkiliyor mu, oyunları kurduğumda işe yarar mı?

240 GB SSD+1 TB HDD yapsam SSD'nin hızı harddiski de etkiliyor mu, oyunları kurduğumda işe yarar mı?
HDD hızını etkilemez. Ama oyunları SSD'ye kurarsanız hızlı açılır. Yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.

HDD hızını etkilemez. Ama oyunları SSD'ye kurarsanız hızlı açılır. Yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.

merhaba bu kasanın önü sanırım kapalı havalandırmasında sorun oluşurmu acaba bunun yerine bir arkadaş cm h500 model kasayı önerdi sizce hangisini almalıyım ?

H500 daha iyi olur. Ben bulamadığım için önermemiştim. Radyatörü yine önceki fanların arkasında takarsınız, soğutmadan artan fanları da kasaya yerleştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…