Abi ne gerek var buna al bir tane saç kurutma makinesi al soğuğa üfürt. Boş para harcama altı üstü temizlik. Macunu yenile temizle tozları yeter abartmayın bazı şeyleri bence.
Öncelikle 300.000 RPM olduğu bilgisi yalan ve fiziken imkansız. Bu tür fanlar 30.000 RPM civarlarında oluyor. Benim arkadaş bunu almıştı. Pc dışında araba temizliği falan da yapıyor.
Abi ne gerek var buna al bir tane saç kurutma makinesi al soğuğa üfürt. Boş para harcama altı üstü temizlik. Macunu yenile temizle tozları yeter abartmayın bazı şeyleri bence.
Öncelikle 300.000 RPM olduğu bilgisi yalan ve fiziken imkansız. Bu tür fanlar 30.000 RPM civarlarında oluyor. Benim arkadaş bunu almıştı. PC dışında araba temizliği falan da yapıyor.
Saç kurutma makineleri kaç RPM bilmiyorum. Ama bu attığınız fanlar mini Turbo fan olarak geçiyor. Hava çıkış yeri küçük olduğu için gayet etkili. Yüksek RPM'de dönen ve soğuk hava da üfleyebilen saç kurutma makinesi olursa o da işe yarayabilir.
Saç kurutma makineleri kaç RPM bilmiyorum. Ama bu attığınız fanlar mini Turbo fan olarak geçiyor. Hava çıkış yeri küçük olduğu için gayet etkili. Yüksek RPM'de dönen ve soğuk hava da üfleyebilen saç kurutma makinesi olursa o da işe yarayabilir.
Hocam ihtiyacınız varsa alınabilir. Saç kurutma makinesi işe yaramıyorsa zaten süpürge ve bu fan dışında başka alternatif yok. Sadece bilgisayar için kullanmak gerekmiyor. Herhangi bir yerdeki su, toz vs. her şeyi bu aletle üfletebiliyorsunuz. Ben bilgisayarı temizlerken elektrik süpürgesinin ince ucuyla çektiğim için benim ihtiyacım yok.