J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.801 18 Haziran 2019 #11 Dostlar kompresör ile bir bilgisayarcıya mı temizletmeyi önerirsiniz yoksa evde kendim fırça vs. mi temizleyim? (hiç tecrübem yok)
Dostlar kompresör ile bir bilgisayarcıya mı temizletmeyi önerirsiniz yoksa evde kendim fırça vs. mi temizleyim? (hiç tecrübem yok)
K -Kondansatör- Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 306 Çözümler 3 Yer Eskişehir 18 Haziran 2019 #12 Kompresör ile olmaz o iş tavsiye etmem söküp kendin temizle.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.801 18 Haziran 2019 #13 -Kondansatör- dedi: Kompresör ile olmaz o iş tavsiye etmem söküp kendin temizle. Genişletmek için tıkla... Ne tavsiye edersin? Hiç tecrübem yok.
-Kondansatör- dedi: Kompresör ile olmaz o iş tavsiye etmem söküp kendin temizle. Genişletmek için tıkla... Ne tavsiye edersin? Hiç tecrübem yok.
K -Kondansatör- Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 306 Çözümler 3 Yer Eskişehir 18 Haziran 2019 #14 Silinen üye dedi: Ne tavsiye edersin? Hiç tecrübem yok. Genişletmek için tıkla... İşte tavsiyem söküp kendin temizlemen ama tecrübem yok diyorsun o zaman ver bilgisayarcıya temizlesin yapacak bir şey yok.
Silinen üye dedi: Ne tavsiye edersin? Hiç tecrübem yok. Genişletmek için tıkla... İşte tavsiyem söküp kendin temizlemen ama tecrübem yok diyorsun o zaman ver bilgisayarcıya temizlesin yapacak bir şey yok.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.801 18 Haziran 2019 #15 -Kondansatör- dedi: İşte tavsiyem söküp kendin temizlemen ama tecrübem yok diyorsun o zaman ver bilgisayarcıya temizlesin yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kolay bir şey ise deneyebilirim. Örneğin kasayı açıp saç kurutma makinesi ile yahut fırça ile tozları alabilirim. Ama bunlara nazaran kompresör daha iyi olacaksa benim de işime gelir kompresör.
-Kondansatör- dedi: İşte tavsiyem söküp kendin temizlemen ama tecrübem yok diyorsun o zaman ver bilgisayarcıya temizlesin yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kolay bir şey ise deneyebilirim. Örneğin kasayı açıp saç kurutma makinesi ile yahut fırça ile tozları alabilirim. Ama bunlara nazaran kompresör daha iyi olacaksa benim de işime gelir kompresör.