Bilgisayar kasası temizlenirken nelere dikkat edilmeli?

nathandrake1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayar kasamı yakın zamanda temizlemek istiyorum, internetten kompresör siparişi verdim. Temizlerken parçalara zarar vermemek için nelere dikkat etmeliyim?

Bilgisayar kasamı yakın zamanda temizlemek istiyorum, internetten kompresör siparişi verdim. Temizlerken parçalara zarar vermemek için nelere dikkat etmeliyim?
Kompresör kullanmak bildiğim kadarıyla ciddi zarar veriyor. Bende kullanmıştım havadan ziyade nem boşaltıyorsunuz kasaya.

Kompresör kullanmayın, onun yerine bu iş için uygun bir hafif nemli bez ile silebilirsiniz. İletken olmayan ince ve yumuşak fırça kullanabilirsiniz.

Ona özel kompresörler var nem olayına özel ayrıca dikkat etmen gereken kısımlar hard disk, entegreler, kablolar, fanlar ses çıkarabilir süpürgeyle almayın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…