Bilgisayar kasası üretip satmak

Kleapsien26

Picopat
Mobilya işinde çalışıyorum. Çeşitli malzemelerden güzel görünümlü kişiye özel desenli boş bilgisayar kasası yapsak alan olur mu?

Son düzenleme:
Ahşap PC kasası olmaz gibime geliyor.

Mobilya işinde çalışıyorum. Ahşap gibi malzemelerden güzel görünümlü kişiye özel desenli boş bilgisayar kasası yapsak alan olur mu?
Kasalar sadece şık göründükleri için tercih eden olacaktır fakat bir PC kasası alırken neye dikkat edilmesi gerektiği bilen insanlar için bazı şeylere özen göstermeniz gerekmekte.

Kasanın malzemesi ahşap olmamalı bence. Sıcağı soğuramayacağı için bilgisayar parçaları çok ısınır. Ek olarak elektronik parçalar olduğu için yanma olasılığı da yüksek elektrik kaynaklı herhangi bir sorunda yada yüksek ısıda.

Güzel ve farklı fikir. Denemekten zarar gelmez.

Kasalar sadece şık göründükleri için tercih eden olacaktır fakat bir PC kasası alırken neye dikkat edilmesi gerektiği bilen insanlar için bazı şeylere özen göstermeniz gerekmekte.
Ne gibi? Ahşap lafın gelişi sağlam malzemeler de var. Teknik olarak ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum.

Ahşap malzeme ile elektronik parça vs. Bir araya gelmesi çok sağlıklı değil kanımca. İşin içinde değilim sizin kadar ama bu görüşteyim. Muhtelemen siz bu iş fikrini düşündüyseniz bu durumu hakkında bi açıklamanız vardır.

Müşteri olarak düşünüyorum. Şahsen tercih etmezdim, ahşap bir PC kasası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…