Bilgisayar kasası üretip satmak

Ahşap görünüm olarak. Malzeme olarak yanmayan malzemeler de var. Daha hafif sağlam ve mümkün olduğunca ısı emen malzeme bulacağım.

Ne gibi? Ahşap lafın gelişi sağlam malzemeler de var. Teknik olarak ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum.
Kasanın yapısı en başta dikkat edilmesi gereken şey. ITX, ATX,mATX gibi anakart türleri ve kasa türleri var. Sonra anakart için yükseltme vida noktaları var. Hava akışının da iyi olması gerekli. Daha dikkat edilmesi gereken bir kaç şey daha var tabii internetten araştırmanızı tavsiye ederim benim de aklıma bunlar geldi sadece. Bir de arkadaşların dediği gibi ahşap pek iyi olmaz gibi. Hele ki satın alan adam için Rampage gibi C4 diye nitelendirdiğimiz PSU'lardan takarsa ve o PSU yanarsa ahşap yüzünden her yere yayılır gibi geliyor bana.

Ahşap görünüm olarak. Malzeme olarak yanmayan malzemeler de var. Daha hafif sağlam ve mümkün olduğunca ısı emen malzeme bulacağım.
Denemekte fayda var. Belki kasa tasarım anlayışınız bu işin içinde olmasanız bile ilham kaynağı olabilir profesyonel insanlara. Günümüz çağında bilgiye ulaşmak çok kolay çünkü. Başarılar diliyorum. Doğru malzeme seçildikten sonra neden olmasın.

Olur ama kasayı sade yapmayın. Renkli ve hava akışına iyi özen göstermeye çalışın. Çin'den de anakart pin girişli USB ve Jack girişleri sipariş eder önüne takarsınız.

Sorun yaşatacağını sanmıyorum yabancı forumlarda çokça denemesi mevcut ama hava sirkülasyonu normal kasalara göre daha iyi olmalı. Birde rgb (ışığlı mışığlı) olursa bizim bebeler bayılır.

Sağ olun hocam.

Bunların hepsini biliyorum hocam. Ona göre yapacağım. Hatta hava akışı için kendi çözümlerimi bulacağım. Ahşap kullanmayacağım.

MSI MAG Forge 100R B65 650W 80+ Temperli Cam 3x120mm Fan USB 3.2 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Şöyle bir kasa her oyuncunun isteyeceği türden bir kasadır. ASUS'un da bir kasası vardı ama hatırlamıyorum.

Abovv 3 bin TL'lik malzemeyle ben uçak gemisi yaparım. Bu tür kasaları 700-1000 TL'ye maletmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Abovv 3 bin tllik malzemeyle ben uçak gemisi yaparım. Bu tür kasaları 700-1000 tlye maaletmeyi düşünüyorum.
Hocam eğer bu tarz bir kasayı o kadar ucuza maal edebilirseniz yaptığınız kasaları havada kaparlar. Zaten yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini de biliyormuşsunuz. Şu durumda denemekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…