Bilgisayar Kasası Uzun Yolda Nasıl Taşınır?

Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
MSI B550-A PRO Anakart
XPG Gammix D35 32GB (4x8) 3600MHz CL18 RAM
ID-Cooling Frostflow X 240 Soğutucu
Powercolor Fighter RX 6600 XT 8GB
WD Blue 1TB + WD Blue 1TB + WD Purple 1TB HDD + Adata Ultimate SU 650 240G + Samsung PM991A 256G SSD + WD Blue SN580 1TB SSD
MSI MAG Forge 100M + 4x ID Cooling XF12025-SD Fan
Silverstone Strider Essential 500W 80+ Bronze (ST50F-ES230)
3x Lenovo Legion R25F-30 240Hz Monitor
Meslek
Memur
Profil Kapağı
1523109432
Selam.

Kasamı yazlığa götürmeyi düşünüyorum. Arabayla götüreceğim. Arka koltukta. Ekran kartını kesin çıkaracağım fakat hard diskleri de çıkarmam gerekiyor mu? 2 tanesi yuvasında vidalı fakat biri kasanın içinde amuda kalkmış şekilde duruyor. Bir de sıvı soğutucu var. Radyatör vs. sıkıntı olur mu?

Teşekkürler.

Hocam içeriğini söküp öyle götürün derim. Başınız yanmasın.

Ekran kartını zaten çıkaracakmışsın her türlü bence sıvı soğutmayı da çıkarıp etrafını patpat poşetle sarabilirsin.

çoğu şeyi sökün bence risk almayın.

Amuda kalkan diski çıkarın. Sıvı soğutucuyu da çıkarabilirsiniz.

Geçen abim hazır sistem aldı sıvı soğutucu akıtıyordu ertesi gün geri gönderdi . Yoldan mı oldu, bozuk muydu yoksa kedi mi ısırdı bilmiyorum sen karar ver ona göre

Yatay taşıyacaksan problem değil.
Kasa montajın iyiyse dikeyde de problem değil.

Sıvı soğutucuların kapalı devreyse problem yok, değilse monte edip çalıştırmadan hava kabarcığı kalmamış olmasına dikkat etmen gerekli.

Ben anlamıyorum, 3 kere 900Km kasa gezirdim, insanlar kablo sökemiyor.

Mutlaka ekran kartını sökün. Sıvı soğutma plastik hortumlu ise sökmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Teşekkürler cevaplar için. Arka koltukta yatay bir şekilde götürmeyi düşünüyorum. Amuda kalkan diski ve kartı sökmek mantıklı bence de fakat sıvı soğutma biraz uğraştıracak gibi. AIO soğutucu custom değil. Frostflow X240 var. Sökmesem başıma bir şey gelir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…