Samed Karaca Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer İstanbul 16 Mayıs 2020 #11 Evet biraz daha iyi.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 16 Mayıs 2020 #12 Bir kere sağlam 500W PSU için 300-350 ₺ ayırman lazım. Kasayı ikinci elde alabilirsin. Bu şekilde masraf 500 ₺ civarı falan tutar.
Bir kere sağlam 500W PSU için 300-350 ₺ ayırman lazım. Kasayı ikinci elde alabilirsin. Bu şekilde masraf 500 ₺ civarı falan tutar.
hunterg Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #13 CJack60 dedi: Bir kere PSU için 300-350 ₺ ayırman lazım. Kasayı ikinci elde alabilirsin. Genişletmek için tıkla... attığım psu kötü mü hocam? aerocool vx plus 500w?
CJack60 dedi: Bir kere PSU için 300-350 ₺ ayırman lazım. Kasayı ikinci elde alabilirsin. Genişletmek için tıkla... attığım psu kötü mü hocam? aerocool vx plus 500w?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Mayıs 2020 #14 Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Papillon10 Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 153 Çözümler 2 16 Mayıs 2020 #15 hunterg dedi: Attığım PSU kötü mü hocam? Aerocool VX Plus 500W? Genişletmek için tıkla... Dostum dün İncehesap Gaming gecesinden Sharkoon V2 650W 80+ PSU aldım 349 TL. İndirimleri takip edip almanı öneririm.
hunterg dedi: Attığım PSU kötü mü hocam? Aerocool VX Plus 500W? Genişletmek için tıkla... Dostum dün İncehesap Gaming gecesinden Sharkoon V2 650W 80+ PSU aldım 349 TL. İndirimleri takip edip almanı öneririm.
hunterg Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #16 Sylveon dedi: Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... iyiymiş fakat bütçe olarak sıkıntıya sokuyor beni ya kasa ya da psu ikisinden birini bir sonraki aya erteliycem galiba Papillon10 dedi: Dostum dün İncehesap Gaming gecesinden Sharkoon V2 650W 80+ PSU aldım 349 TL. İndirimleri takip edip almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... psu sıfır alıp ikinci el bir kasa almak daha mantıklı olur galiba Sylveon dedi: Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... gönderdiğiniz kasa hoşuma gitti diğer arkadaşlar da bi bakıp önerilerinizi söyleme şansınız var mı? Son düzenleme: 16 Mayıs 2020
Sylveon dedi: Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... iyiymiş fakat bütçe olarak sıkıntıya sokuyor beni ya kasa ya da psu ikisinden birini bir sonraki aya erteliycem galiba Papillon10 dedi: Dostum dün İncehesap Gaming gecesinden Sharkoon V2 650W 80+ PSU aldım 349 TL. İndirimleri takip edip almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... psu sıfır alıp ikinci el bir kasa almak daha mantıklı olur galiba Sylveon dedi: Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... gönderdiğiniz kasa hoşuma gitti diğer arkadaşlar da bi bakıp önerilerinizi söyleme şansınız var mı?
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 16 Mayıs 2020 #17 Hocam FSP Bundle alabilirsin.
hunterg Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #18 277662 dedi: Hocam FSP Bundle alabilirsin. Genişletmek için tıkla... bunların psu su güvenilir mi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Mayıs 2020 #19 AHBC var büyük ihtimalle iyi değil. Kasa alternatif olarak Night Shark alınabilir. Sharkoon Night Shark Red USB 3.0 Kırmızı LED Fan Temperli Cam ATX Mid Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
AHBC var büyük ihtimalle iyi değil. Kasa alternatif olarak Night Shark alınabilir. Sharkoon Night Shark Red USB 3.0 Kırmızı LED Fan Temperli Cam ATX Mid Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Orhan Z Megapat Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 301 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2020 #20 MSİ Mag Forge 100R Kasaya High Power 750W 80+ Gold Peformance GD Aktif PFC Güç Kaynağı Olurmu? Kablolar kısa geliyor diye duydum.
MSİ Mag Forge 100R Kasaya High Power 750W 80+ Gold Peformance GD Aktif PFC Güç Kaynağı Olurmu? Kablolar kısa geliyor diye duydum.