ntrie Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Üst kismindan su döküldü. Soldaki camını açıp sola yatırdım ve duruyor bir süredir, ekstra öneri var mıdır? Bilgisayar açıktı, ekran kartının bir kısmının ıslandığını gördüm, su döküldukten sonra en fazla 10 saniye açık kaldı.
Üst kismindan su döküldü. Soldaki camını açıp sola yatırdım ve duruyor bir süredir, ekstra öneri var mıdır? Bilgisayar açıktı, ekran kartının bir kısmının ıslandığını gördüm, su döküldukten sonra en fazla 10 saniye açık kaldı.
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 604 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #2 Ekran kartını çıkarıp kurutun tam kurursa bir şey olacağını sanmıyorum.
ntrie Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 Opikanaba dedi: Ekran kartını çıkarıp kurutun tam kurursa bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurutma makinesi belki sorun yasatabilir kendi kendine kurusun diye bekliyorum 32 saat sonunda deneyeceğim. 30 saat bekledi sorunsuz çalışıyor kurutma makinesiyle kurutmaya çalışmayın derim, bozarsınız. Son düzenleme: 26 Mayıs 2024
Opikanaba dedi: Ekran kartını çıkarıp kurutun tam kurursa bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurutma makinesi belki sorun yasatabilir kendi kendine kurusun diye bekliyorum 32 saat sonunda deneyeceğim. 30 saat bekledi sorunsuz çalışıyor kurutma makinesiyle kurutmaya çalışmayın derim, bozarsınız.