W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Bilgisayara internet gelmiyordu lan kablosu takılı olsa bile. Biraz oynadım internet geldi 2 tane ışık var yeşil renkte üsteki ışık normal yanıyor fakat alttaki ışık hızlı hızlı yanıp yanıp sönüyor.
Bilgisayara internet gelmiyordu lan kablosu takılı olsa bile. Biraz oynadım internet geldi 2 tane ışık var yeşil renkte üsteki ışık normal yanıyor fakat alttaki ışık hızlı hızlı yanıp yanıp sönüyor.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.104 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 Turuncu ışık kablonun bağlı olduğunu, yeşil ışık veri aktarımı olduğunu belirtir. O ışık her yanıp söndüğünde veri aktarımı oluyor demektir.
Turuncu ışık kablonun bağlı olduğunu, yeşil ışık veri aktarımı olduğunu belirtir. O ışık her yanıp söndüğünde veri aktarımı oluyor demektir.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.969 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 Yanıp sönüyor olması internetiniz var ise normal olarak çalıştığını gösteriyor hocam.
W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #4 Mamistv1 dedi: Turuncu ışık kablonun bağlı olduğunu, yeşil ışık veri aktarımı olduğunu belirtir. O ışık her yanıp söndüğünde veri aktarımı oluyor demektir. Genişletmek için tıkla... Bir probklem yok yani değil mi hocam çok dikkat etmedim ama çnceden yanıp sönme oluyor muydu bilmiyorum.
Mamistv1 dedi: Turuncu ışık kablonun bağlı olduğunu, yeşil ışık veri aktarımı olduğunu belirtir. O ışık her yanıp söndüğünde veri aktarımı oluyor demektir. Genişletmek için tıkla... Bir probklem yok yani değil mi hocam çok dikkat etmedim ama çnceden yanıp sönme oluyor muydu bilmiyorum.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.104 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #5 Wraitsh06 dedi: Bir probklem yok yani değil mi hocam çok dikkat etmedim ama çnceden yanıp sönme oluyor muydu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Her sistemde olur sorun yok. Mesela bir şey indirmeye başlayınca o yeşil ışık daha hızlı yanıp sönecektir. Tamamen bilgi vermek için yapılmış ışıklar.
Wraitsh06 dedi: Bir probklem yok yani değil mi hocam çok dikkat etmedim ama çnceden yanıp sönme oluyor muydu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Her sistemde olur sorun yok. Mesela bir şey indirmeye başlayınca o yeşil ışık daha hızlı yanıp sönecektir. Tamamen bilgi vermek için yapılmış ışıklar.
W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #6 Mamistv1 dedi: Her sistemde olur sorun yok. Mesela bir şey indirmeye başlayınca o yeşil ışık daha hızlı yanıp sönecektir. Tamamen bilgi vermek için yapılmış ışıklar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Veri aktarımının sebebi nedir şimdi baktım fakat yüklemede olan bir şey göremedim.
Mamistv1 dedi: Her sistemde olur sorun yok. Mesela bir şey indirmeye başlayınca o yeşil ışık daha hızlı yanıp sönecektir. Tamamen bilgi vermek için yapılmış ışıklar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Veri aktarımının sebebi nedir şimdi baktım fakat yüklemede olan bir şey göremedim.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.104 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #7 Wraitsh06 dedi: Teşekkürler hocam. Veri aktarımının sebebi nedir şimdi baktım fakat yüklemede olan bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sen bir şey indirmesen bile sistem anlık güncelemme ve bildirimleri alabilmek için sürekli internet ile veri aktarımı içindedir.
Wraitsh06 dedi: Teşekkürler hocam. Veri aktarımının sebebi nedir şimdi baktım fakat yüklemede olan bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sen bir şey indirmesen bile sistem anlık güncelemme ve bildirimleri alabilmek için sürekli internet ile veri aktarımı içindedir.