Bilgisayar kasasından cızırtı sesi gelmesi

InfinityNub

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın ön kısmında CD yuvası ve HDD var. Cızırtı sesi CD yuvasından geliyor diye düşünüyorum çünkü kasanın dışından CD yuvasına ellediğimde ses kesiliyor, sizce sebebi nedir?

Bir de bilgisayar kasasını hareket ettirince gidip geliyor ses.

HDD ve CD ROM düzgün vidalı mı? Titreşim sebebi olabilir.

Bu sorun daha dün başladı ayrıca CD yuvasının kablosunu çıkardığımda ses gene azaldı sonra ise HDD'nin anakarta bağlanan kablosuna baktım böyle merdivenimsi giriş anakarta düz giriş HDD'ye takılmış CD yuvasına baktığımda ise tam tersiydi CD yuvasını HDD'ye göre yaptım ses şu anlık yok bilgisayarı açalı 5 dakika oldu 10.10'da buraya bir daha yazacağım ses geliyor mu gelmiyor mu diye.

Kablo fark etmezde nasıl takıldığı bence o konumundan dolayı biraz da belki hafif kaymıştır ondandır.

Kablo fark etmezde nasıl takıldığı bence o konumundan dolayı biraz da belki hafif kaymıştır ondandır.

Evet çünkü baktığımda kablo düz değildi büküktü zaten bu sorun bilgisayarı açtıktan bir 10-20 dakika sonra oluşuyor saat 10.10'da buraya yazacağım dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…