mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 LED ışıklarını ve kasa fanını kasamın üstündeki düğmeyle kapatıyorum. Açayım derken LED tuşundan elime elektrik çarptı. PC'ye bir şey olur mu?
LED ışıklarını ve kasa fanını kasamın üstündeki düğmeyle kapatıyorum. Açayım derken LED tuşundan elime elektrik çarptı. PC'ye bir şey olur mu?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.475 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 mehmethanottoman dedi: LED ışıklarını ve kasa fanını kasamın üstündeki düğmeyle kapatıyorum. Açayım derken LED tuşundan elime elektrik çarptı. PC'ye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı güç düğmesi ile mi kapatıyorsunuz? Statik elektrik birikmiş olabilir mi? Fişi çekin ardından 30 saniye güç düğmesine basılı tutun.
mehmethanottoman dedi: LED ışıklarını ve kasa fanını kasamın üstündeki düğmeyle kapatıyorum. Açayım derken LED tuşundan elime elektrik çarptı. PC'ye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı güç düğmesi ile mi kapatıyorsunuz? Statik elektrik birikmiş olabilir mi? Fişi çekin ardından 30 saniye güç düğmesine basılı tutun.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 mehmethanottoman dedi: LED ışıklarını ve kasa fanını kasamın üstündeki düğmeyle kapatıyorum. Açayım derken LED tuşundan elime elektrik çarptı. PC'ye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Statik elektrik çarpmıştır. Muhtemelen bir şey olmaz.
mehmethanottoman dedi: LED ışıklarını ve kasa fanını kasamın üstündeki düğmeyle kapatıyorum. Açayım derken LED tuşundan elime elektrik çarptı. PC'ye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Statik elektrik çarpmıştır. Muhtemelen bir şey olmaz.