G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Eylül 2020 #11 Mor Fasulye dedi: Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arkadaşlar termal macun olarak bu attığım kullanılabilir mi yani kaliteli bir macun mudur? Çünkü mecbur Vatan'dan alacağım hem markadan dolayı hem de fiyatından dolayı ilgimi çekti yorumları da güzelmiş sizin görüşleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... F/P sayılır.
Mor Fasulye dedi: Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da arkadaşlar termal macun olarak bu attığım kullanılabilir mi yani kaliteli bir macun mudur? Çünkü mecbur Vatan'dan alacağım hem markadan dolayı hem de fiyatından dolayı ilgimi çekti yorumları da güzelmiş sizin görüşleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... F/P sayılır.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #12 Ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Termal Soğutucu Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Spatula Hediy Fiyatları ve Özellikleri
Ben bunu kullanıyorum ve memnunum. Termal Soğutucu Macun 30Gr Ekran Kartı işlemci için Spatula Hediy Fiyatları ve Özellikleri