"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Bilgisayar kasasını yan yatırıp kullanmak sorun çıkartır mı? Anakart alta gelecek şekilde.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 19 Nisan 2023 #2 Neden yaptığınızı sorabilir miyim rica etsem?
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 19 Nisan 2023 #3 hergeceaglıyorum dedi: Neden yaptığınızı sorabilir miyim rica etsem? Genişletmek için tıkla... Yerterli alan yoktur herhalde.
hergeceaglıyorum dedi: Neden yaptığınızı sorabilir miyim rica etsem? Genişletmek için tıkla... Yerterli alan yoktur herhalde.
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 19 Nisan 2023 #4 "PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasını yan yatırıp kullanmak sorun çıkartır mı? Anakart alta gelecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olmaz tüm parçalar sabit zaten onun dışında ezilme gibi şeyler olabilir kasada.
"PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasını yan yatırıp kullanmak sorun çıkartır mı? Anakart alta gelecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olmaz tüm parçalar sabit zaten onun dışında ezilme gibi şeyler olabilir kasada.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 19 Nisan 2023 #5 Kasa ayakları üzerinde durmaya tasarlanmış. Temas eden yerlere bir şey olabilir haliyle. Onun dışında bir şey olacağını sanmam.
Kasa ayakları üzerinde durmaya tasarlanmış. Temas eden yerlere bir şey olabilir haliyle. Onun dışında bir şey olacağını sanmam.
cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 417 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #6 Belki daha sağlıklı olabilir, yan yatmalı uygun kasalar var mı acaba, şu an alasım geldi. Bir aralar dolap gibi kasalar vardı çok kolay açılıyordu aşırı beğeniyordum ama şu an fikrim tamamen yatay kasa arayışında.
Belki daha sağlıklı olabilir, yan yatmalı uygun kasalar var mı acaba, şu an alasım geldi. Bir aralar dolap gibi kasalar vardı çok kolay açılıyordu aşırı beğeniyordum ama şu an fikrim tamamen yatay kasa arayışında.
3 320195 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 744 Çözümler 1 19 Nisan 2023 #7 "PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasını yan yatırıp kullanmak sorun çıkartır mı? Anakart alta gelecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Hayır eğer içindeki parçalar sabit ise istersen amuda kaldır sadece kasa zarar görür bir sıkıntı çıkarmaz hocam.
"PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasını yan yatırıp kullanmak sorun çıkartır mı? Anakart alta gelecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Hayır eğer içindeki parçalar sabit ise istersen amuda kaldır sadece kasa zarar görür bir sıkıntı çıkarmaz hocam.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #8 cenesvin dedi: Belki daha sağlıklı olabilir, yan yatmalı uygun kasalar var mı acaba, şu an alasım geldi. Bir aralar dolap gibi kasalar vardı çok kolay açılıyordu aşırı beğeniyordum ama şu an fikrim tamamen yatay kasa arayışında. Genişletmek için tıkla... Bundan kullanmışlığım var.
cenesvin dedi: Belki daha sağlıklı olabilir, yan yatmalı uygun kasalar var mı acaba, şu an alasım geldi. Bir aralar dolap gibi kasalar vardı çok kolay açılıyordu aşırı beğeniyordum ama şu an fikrim tamamen yatay kasa arayışında. Genişletmek için tıkla... Bundan kullanmışlığım var.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 19 Nisan 2023 #9 yyildirayy dedi: Bundan kullanmışlığım var. Eki Görüntüle 1745713 Genişletmek için tıkla... Hocam bunun dizaynı böyle.
yyildirayy dedi: Bundan kullanmışlığım var. Eki Görüntüle 1745713 Genişletmek için tıkla... Hocam bunun dizaynı böyle.
cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 417 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #10 yyildirayy dedi: Bundan kullanmışlığım var. Eki Görüntüle 1745713 Genişletmek için tıkla... Bizim komşuda vardı bu efsane bir kasa zaten.
yyildirayy dedi: Bundan kullanmışlığım var. Eki Görüntüle 1745713 Genişletmek için tıkla... Bizim komşuda vardı bu efsane bir kasa zaten.