yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #11 itwasgooday dedi: Hocam bunun dizaynı böyle. Genişletmek için tıkla... Arkadaş böyle kasa istiyormuş, resmi ondan attım. Olayla ilgisi yok.
itwasgooday dedi: Hocam bunun dizaynı böyle. Genişletmek için tıkla... Arkadaş böyle kasa istiyormuş, resmi ondan attım. Olayla ilgisi yok.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 19 Nisan 2023 #12 cenesvin dedi: Belki daha sağlıklı olabilir, yan yatmalı uygun kasalar var mı acaba, şu an alasım geldi. Bir aralar dolap gibi kasalar vardı çok kolay açılıyordu aşırı beğeniyordum ama şu an fikrim tamamen yatay kasa arayışında. Genişletmek için tıkla... Asus Prime AP201 kasasının boyutları size uygunsa ona bir bakın. Çok kompakt ve çoğu parçayla uyumlu bir kasa. Çok ince ve masaya yatırıp kullanmaya uygun kasa bulabilir misiniz bilmiyorum.
cenesvin dedi: Belki daha sağlıklı olabilir, yan yatmalı uygun kasalar var mı acaba, şu an alasım geldi. Bir aralar dolap gibi kasalar vardı çok kolay açılıyordu aşırı beğeniyordum ama şu an fikrim tamamen yatay kasa arayışında. Genişletmek için tıkla... Asus Prime AP201 kasasının boyutları size uygunsa ona bir bakın. Çok kompakt ve çoğu parçayla uyumlu bir kasa. Çok ince ve masaya yatırıp kullanmaya uygun kasa bulabilir misiniz bilmiyorum.