F Fatih053 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Merhaba bende Gamepower Savagis 550w 80+ Bronze Atx 4 Argb Fan Temperli Cam Hub Akak0gmp0012 Fiyatları ve Özellikleri bu kasa var ve kasanın fan sesı cok seslı fan sesı cıkmasın diye orta sevıyeyeye alma ımkanım olan bır uygulama bir şey var mı? Cunku fazla derecede fan sesı var bir de RGB kontrol edebılecegım bır uygulama? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2025
Merhaba bende Gamepower Savagis 550w 80+ Bronze Atx 4 Argb Fan Temperli Cam Hub Akak0gmp0012 Fiyatları ve Özellikleri bu kasa var ve kasanın fan sesı cok seslı fan sesı cıkmasın diye orta sevıyeyeye alma ımkanım olan bır uygulama bir şey var mı? Cunku fazla derecede fan sesı var bir de RGB kontrol edebılecegım bır uygulama?
3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 13 Temmuz 2025 #2 YouTube'dan baktim da videoda kumanda gozukuyor. Kumanda ile RGB fan hizi kontrolu yapabiliyorsun diyor. Artı 0 Eksi
YouTube'dan baktim da videoda kumanda gozukuyor. Kumanda ile RGB fan hizi kontrolu yapabiliyorsun diyor.
KS KS F Fatih053 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 380670 dedi: YouTube'dan baktim da videoda kumanda gozukuyor. Kumanda ile RGB fan hizi kontrolu yapabiliyorsun diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sıstem aldım da acaba ıcınden cıkmadı mı diyeceğim de sanmıyorum cunku o 2yıl once mesela 2 yıl once koskosca Gamepower yazısı vardı bende sadece logo var. Artı 0 Eksi
380670 dedi: YouTube'dan baktim da videoda kumanda gozukuyor. Kumanda ile RGB fan hizi kontrolu yapabiliyorsun diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sıstem aldım da acaba ıcınden cıkmadı mı diyeceğim de sanmıyorum cunku o 2yıl once mesela 2 yıl once koskosca Gamepower yazısı vardı bende sadece logo var.