Felix Gallardo Hectopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #11 Silinen üye dedi: Nereye koyacağınıza bağlı. Oyuncak içindeyken kasanın fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Oyuncak seçmedim önce bi sorayım dedim
Silinen üye dedi: Nereye koyacağınıza bağlı. Oyuncak içindeyken kasanın fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Oyuncak seçmedim önce bi sorayım dedim
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 13 Mayıs 2020 #12 Hocam bu ne? Bunun yüzünden kasa hava bile alamaz. @turkokan sizin fotorafınıza itafen yazdım.
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 13 Mayıs 2020 #13 BattalGazininTorunuVanku dedi: Benim kasamın içinde örümcekler oluyor ve sorun yaratmıyor. Bir problem olacağını sanmam. Metal parçaları var ise donanımlara değmesin ve direkt fanın yönünü kapatmasın mümkünse. Genişletmek için tıkla... Defne yaprakları koy, haşereler sevmez kokusunu. turkokan dedi: Defne yaprakları koy, haşereler sevmez kokusunu. Genişletmek için tıkla... Mevcut haşere ilaçlarının, ana maddesi.
BattalGazininTorunuVanku dedi: Benim kasamın içinde örümcekler oluyor ve sorun yaratmıyor. Bir problem olacağını sanmam. Metal parçaları var ise donanımlara değmesin ve direkt fanın yönünü kapatmasın mümkünse. Genişletmek için tıkla... Defne yaprakları koy, haşereler sevmez kokusunu. turkokan dedi: Defne yaprakları koy, haşereler sevmez kokusunu. Genişletmek için tıkla... Mevcut haşere ilaçlarının, ana maddesi.
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 13 Mayıs 2020 #14 Felix Gallardo dedi: Umarım net çıkmıştır Genişletmek için tıkla... Ufakta olsa hava sirkülasyonunu kötü etkileyecektir.
Felix Gallardo dedi: Umarım net çıkmıştır Genişletmek için tıkla... Ufakta olsa hava sirkülasyonunu kötü etkileyecektir.
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 13 Mayıs 2020 #15 Dunyanin en iyi nicki dedi: Hocam bu ne? Bunun yüzünden kasa hava bile alamaz. @turkokan sizin fotorafınıza itafen yazdım. Genişletmek için tıkla... Yok valla, arkadaşım kullanıyor, hala sıkıntı çıkmadı ama ekran kartı gibi daha büyük araçlar koyamıyor.
Dunyanin en iyi nicki dedi: Hocam bu ne? Bunun yüzünden kasa hava bile alamaz. @turkokan sizin fotorafınıza itafen yazdım. Genişletmek için tıkla... Yok valla, arkadaşım kullanıyor, hala sıkıntı çıkmadı ama ekran kartı gibi daha büyük araçlar koyamıyor.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #16 turkokan dedi: Lego bile koyabilirsin. Havalandırmasını engellemediğin sürece. Kasa içi soğutma iyi olmalı. Genişletmek için tıkla... Kasa resmen ağlıyor.
turkokan dedi: Lego bile koyabilirsin. Havalandırmasını engellemediğin sürece. Kasa içi soğutma iyi olmalı. Genişletmek için tıkla... Kasa resmen ağlıyor.
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ağustos 2021 #17 Konuyu hortlatmış oldum, fakat bende ekran kartımın üstüne Hotwheels araba koyarsam sorun çıkar mı?
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #18 Qincell dedi: Konuyu hortlatmış oldum, fakat bende ekran kartımın üstüne Hot Wheels araba koyarsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dendiği gibi hava akışı bozulmazsa pek sıkıntı çıkmaz ama her ihtimale karşı bir ekran kartı destekleyici almanı tavsiye ederim.
Qincell dedi: Konuyu hortlatmış oldum, fakat bende ekran kartımın üstüne Hot Wheels araba koyarsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dendiği gibi hava akışı bozulmazsa pek sıkıntı çıkmaz ama her ihtimale karşı bir ekran kartı destekleyici almanı tavsiye ederim.
cham21 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 120 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #19 Fanlara değecek şekilde koymamalısın Son düzenleme: 9 Mayıs 2023
türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #20 Bende koymak istiyorum ama fotoğraf atsam cevap verebilir misiniz .