Bilgisayar kasasının üstüne su döküldü

DeadMyLord7

Hectopat
Daha fazla  
Direkt konuya gireyim. Bilgisayar kasam masamin hemen dışında duruyor, elimde su şişesine çarptı ve patır patır su döküldü kasamın üstüne. Ardından hemen fişi çektim ve tüm USB kablolarını çıkardım. Elime bir bez alıp üstünü sildim. Sonra camı açıp içine baktım su falan gelmişmi diye sadece fotoğrafta belirttiğim yerler damla damla ıslanmıştı oraları da nazikçe sildim. Kasamın üstünde bir sıvı soğutma var 2 fanlı sanırım tüm su oraya geldi ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok.

Dosya Ekleri

• 1751814310917412895550562940912.jpg
    306 KB · Görüntüleme: 35
  • 17518149379562068779794162562623.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20250706-WA0030.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 33
Orayı güzelce kurula. Bir devre temizleme spreyi ile fanları, sıvı soğutmayı ve anakartı temizle.

Hocam devre temizleme spreyim yok. Üstteki o sıvı soğutmanın fanlarını söküp kurulamam mı gerek?

Hocam bilgisayarı birkaç gün çalıştırmayın oradaki ıslaklık tam gitsin kurusun bilgisayarın yan kapağı acık dursun

Hocam bilgisayarı birkaç gün çalıştırmayın oradaki ıslaklık tam gitsin kurusun bilgisayarın yan kapağı acık dursun.

Öyle yapmayı düşünüyorum zaten ama acaba sizinti falan yapip bir şeyi bozmasından korkuyorum.

Öyle yapmayı düşünüyorum zaten ama acaba sizinti falan yapip bir şeyi bozmasından korkuyorum.

Hocam öyle bir problem kaygınız varsa önemini alın parça çıkıyorsa çıkartın sonra takarsınız

Hocam öyle bir problem kaygınız varsa önemini alın parça çıkıyorsa çıkartın sonra takarsınız.

Kasayi ters bir sekilde koydum kurumasını bekleyeceğim artik, havada sıcak zaten diger turlu sivi soğutmayı cikarirken bir hata falan yapsam kotu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…