Bilgisayar kasıp kendini resetliyor

dogukanavci0

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: Gigabyte GeForce 1650 Super Windforce OC RAM: Gskill RipJaws 16 Gb (2x8) 3000Mhz SSD: Kingston A400 240 GB Kasa: FSP CMT110A PSU: FSP 500W 80+ Silver sistemi kullanıyorum. Bugün Valorant oynarken oyun bitip oyun sonu ekranına geçtiği sırada bilgisayar kastı kulaklıktan cızırtı geldi ve kendini resetledi. Bilgisayarın sıcaklık değerleri bu olayın olduğu sırada normaldi bir anormallik olsa fark ederdim çünkü sürekli Afterburner açık oynuyorum oyunları. Bunu ilk yapışı değil 2 ya da 3 kere oldu bununla birlikte. Önceki yaptıklarında çok fazla umursamamıştım ama şimdi yazayım dedim. Sebebi ne olabilir? Stress testi yapıp bir denemeli miyim?

Valorant sorunlu bir oyun başka oyunlarda olmuyorsa Riot'a ticket gönderebilirsin:VALORANT Destek.
Hocam Occt’de hem işlemciyi hem ekran kartını yük altına sokan bir test var. Yaklaşık 15 dakika onu yaptım herhangi bir problem oluşmuyor. Daha önce yaptıklarını tam net hatırlamıyorum ama yüksek olasılıkla onları da valorant oynarken yapmıştı.

Bir aralar beni de oyundan atıyordu Anti-Virüs programımı kapatınca çözüldü. Dediğim gibi istiyorsanız Riot desteğe başvurabilirsiniz 1 gün içerisinde geri dönüş yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…