K Kentler32 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarım normalde kasmıyordu ama birden kasmaya ve ses çıkarmaya başladı. Çözümü olan varsa söyleyebilir mi?
Arkadaşlar bilgisayarım normalde kasmıyordu ama birden kasmaya ve ses çıkarmaya başladı. Çözümü olan varsa söyleyebilir mi?
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 553 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2024 #2 Fanlarında sıkıntı vardır düzgün dönmediğinden hem işlevini yerine getiremez hem de ses çıkarır. Artı 0 Eksi
KS KS K Kentler32 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 AezagmIn dedi: Fanlarında sıkıntı vardır düzgün dönmediğinden hem işlevini yerine getiremez hem de ses çıkarır. Genişletmek için tıkla... Hayır ting ting ses geliyor ve aşırı kasıyor, normalde 30 saniyede acılırken şimdi 3-4 dk açılıyor ve fanlara baktım onlarda sorun yok. Artı 0 Eksi
AezagmIn dedi: Fanlarında sıkıntı vardır düzgün dönmediğinden hem işlevini yerine getiremez hem de ses çıkarır. Genişletmek için tıkla... Hayır ting ting ses geliyor ve aşırı kasıyor, normalde 30 saniyede acılırken şimdi 3-4 dk açılıyor ve fanlara baktım onlarda sorun yok.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 553 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2024 #4 Sıvı soğutma mı hava mı? Birde işletim sistemi hdd'ye mi yoksa ssd'ye mi kurulu? Artı 0 Eksi
KS KS K Kentler32 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 AezagmIn dedi: Sıvı soğutma mı hava mı? Birde işletim sistemi hdd'ye mi yoksa ssd'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Hava HDD ye kurulu Artı 0 Eksi
AezagmIn dedi: Sıvı soğutma mı hava mı? Birde işletim sistemi hdd'ye mi yoksa ssd'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Hava HDD ye kurulu
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 553 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2024 #6 HDD'de sıkıntı olabilir o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS K Kentler32 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #7 Ha AezagmIn dedi: Sıvı soğutma mı hava mı? Birde işletim sistemi hdd'ye mi yoksa ssd'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... AezagmIn dedi: HDD'de sıkıntı olabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Knk ben çalıştıra mrt yazdıktan sonra oldu bunlar Artı 0 Eksi
Ha AezagmIn dedi: Sıvı soğutma mı hava mı? Birde işletim sistemi hdd'ye mi yoksa ssd'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... AezagmIn dedi: HDD'de sıkıntı olabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Knk ben çalıştıra mrt yazdıktan sonra oldu bunlar
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 553 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2024 #8 Mrt yi Görev Yöneticisi'nden kapat ya da sil. Artı 0 Eksi