Bilgisayar kasıyor

ghostrider8

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden oynadığım oyunlar kasmıyorken şu an oynadığımda oyun 5 saniyeliğine falan kasıyor ve ara sıra donuyor. FPS düşmesi gibi bir şey bunun bir çözümü var mı?(PC hiç format atılmadı ve iç temizlik yapılmadı).

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeleri kontrol et iç temizliğini yap fanlar tozlanmış olabilir

Sistem özelliklerinizi oynadığınız oyunu ve sıcaklık değerlerinizi belirtirseniz yardımcı olurum.

Ara ara drop giriyorsa Online oyunsa işlemci veya RAM darboğazı olması muhtemeldir HDD kullanıyorsanız o da anlık takılma yapar.

Spiderman remastered , sifu , Miles morales falan oynuyorum sistem rtx4060 ti 32 GB ram ddr4 Intel core 12400 F 1 TB SSD m2

Spider-Man Remastered, Sifu, Miles Morales falan oynuyorum sistem RTX 4060 Ti 32 GB RAM DDR4 Intel Core 12400 F 1 TB SSD M.2

MSI Afterburner'den oyun içindeyken işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edin sisteminiz oynadığınız oyunlar için yeterli.

MSI Afterburner'den oyun içindeyken işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edin sisteminiz oynadığınız oyunlar için yeterli.
Spiderman ultra ayarlarda ve ışın izleme açık şekilde kasmadan oynatiyodu ama şuan yüksek ayarda oynayabiliyorum Miles morales de ultra ayarlarda bitirdim 4 ay sonra girdim tekrar ultra ayarlarda yine oynatıyor da ara sıra kasıyor sifuda 10 sn de 2 kere falan donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…