Bilgisayar kasma sorunu

Jrenc

Femtopat
Arkadaşlar ben bilgisayarımı bir odadan diğer odaya taşıdım. Bütün kabloları taktım, kurdum ve açtım fakat çok ciddi bir şekilde kasma sorunu ortaya çıktı. Acaba sebebini biliyorsanız cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar ben bilgisayarımı bir odadan diğer odaya taşıdım. Bütün kabloları taktım, kurdum ve açtım fakat çok ciddi bir şekilde kasma sorunu ortaya çıktı. Acaba sebebini biliyorsanız cevaplarınızı bekliyorum.

Ben evden köye bilgisayarımı taşımıştım. 80 km yol. Montajını yaptım vs, ilk olarak ETS 2 girdim. Sistemde 100 FPS üstü alıyorum normalde. Fakat oyun geri atıyor, FPS 30, 40 aşırı donma var. Bilgisayarı aç kapa yapınca düzelmişti denediniz mi aç kapa yapmayı?

Ben evden köye bilgisayarımı taşımıştım. 80 km yol. Montajını yaptım vs, ilk olarak ETS 2 girdim. Sistemde 100 FPS üstü alıyorum normalde. Fakat oyun geri atıyor, FPS 30, 40 aşırı donma var. Bilgisayarı aç kapa yapınca düzelmişti denediniz mi aç kapa yapmayı?
Evet
Sistemin sanırım çok eski. Ondan da olabilir önceden oldu mu böyle bir şey? Veya neylerde donuyor
Oyun falan oynamıyorum zaten sadece internette takılıyorum. Tarayıcıda falan kasmaya başladı. Donuyor beklemek zorunda kalıyorum daha önce böyle bir şey yoktu.
Prizden olabilir mi?
Zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı