Taha Melik İver
Hectopat

Daha fazla  

Ssd niz yavaş gibi geldiYaklaşık 2 aydır kasma yaşıyorum PC çok iyi ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İtopya'ya gönderdim bir şey olmadığını söylediler yardımcı olur musunuz?
bunlarSistem donanımları nedir?
Windowsu we uygulamaları ssd ye kurun hdd ye fotoğraf video gibi şeyleri yer dolduğunda hdd den devam edersinizbunlar
Aynı şekil yeni harddisk almayı düşünüyordum yeni ama ssd mi hdd sıkıntı var konusunda kafam karışıkFotoğraftan diskin, muhtemelen HDD'nin çok yavaş kaldığı belli oluyor ve muhtemelen RAM'in dolduğu için HDD'yi "sanal bellek" olarak kullanıyor.
Rehber: Windows’ta sanal bellek nedir ve nasıl ayarlanır?
Selam, bugün sizlerle akıllarda soru işareti bırakan sanal bellek konusunu ele alacağız. Öncelikle sanal bellek nedir ve ne işe yarar bunu bir görelim. Sanal bellek; sisteminizde bulunan fiziksel RAM’in yetmediği durumlarda devreye giren ve RAM’i taklit eden bir yapıdır. Tabii bu yapı bizim...www.technopat.net
Aynı adımları yapıp en sonda sayı yazmak yerine "sistem yönetimli dosya yok" seçeneğini seçerseniz muhtemelen PC rahatlayabilir ama RAM dolduğunda otomatik kapanma ihtimali var diskini değiştirmeni öneririm veya en azından Windows'u bir SSD'ye kurmanı
Umarım windows'u 1TB olana kurmamışsındır.bunlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.