Bilgisayar kasmaya başladı

Khaneed0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 8 10 aydır PC'yi hiç açmıyordum. Bugün açtım ve PC aşırı yavaşlamış. Windows'un güncel olmamasından dolayı olduğunu ve SSD'nin yavaşlığından dolayı olduğunu düşünüyorum. Şu an elimde format USB'si de yok. PC'yi hızlandırmak için ne yapabilirim?

Bende bir laptop vardı 1 yıl açmadım ilk açtımda yavaşlık vardı 2-3 defa yeniden başlattım stres teste soktum düzelmişti dene istersen bir zara gelmez.

Hocam minimum 8000 MB okuma yazması olan bir SSD çöz kendine temiz bir format at öncesinden ama bilgisayar bileşenleri uzun süre kullanımdan mahrum kalınca yavaşlar eğer çözülmezse tekrar gel.

CrystalDiskMark, HDDTune gibi programlarla diskinizi test edin eğer sorunun orada olduğunu düşünüyorsanız. Güncellemeleri yapın, sürücülerinizi güncelleyin. Çözülmezse tekrar haber verin.

USB bellek olmadan da format atabilirsiniz.

Dostum Görev Yöneticisi'ni açıp herhangi bir ağır program açılmadan ki verilerin fotoğrafını atabilir misin?

PC boştayken sabit %50 disk kullanıyor.

Hocam minimum 8000 MB okuma yazması olan bir SSD çöz kendine temiz bir format at öncesinden ama bilgisayar bileşenleri uzun süre kullanımdan mahrum kalınca yavaşlar eğer çözülmezse tekrar gel.

Kral şu an için geçici bir çözüm olsa iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı