Bilgisayar kavramları YouTube kanalının C dersleri iyi mi?

533388

Hectopat
Makaleler
2
Bu kanal bana nedense daha yakın ve daha iyi anlatıyor gibi geliyor. Videolar 7 yıl önce çekilmiş. Ama güncel gibi duruyor. Sizce güncel mi izlenir mi?

Bu kanal bana nedense daha yakın ve daha iyi anlatıyor gibi geliyor. Videolar 7 yıl önce çekilmiş. Ama güncel gibi duruyor. Sizce güncel mi izlenir mi?

En iyi İngiliz kanalları anlatıyor bence onlardan izleyin.

@Lyc hocam ingilizcem B1 ile B2 aradı ama b2'ye daha yakın anlar miyim ayrıca o videolar iyi mi onu da yanıtlarsanız sevinirim.

İfadeler: Lyc
@Lyc hocam ingilizcem B1 ile B2 aradı ama b2'ye daha yakın anlar miyim ayrıca o videolar iyi mi onu da yanıtlarsanız sevinirim.

İngilizce videolarda genelde daha detaylı anlatıyorlar B1 seviyesi videoları anlamak için yeterli.

Programlamada İngilizce o kadar karışık değildir. Sadece programlama konseptlerini yeteri kadar anladığınızdan emin olun, tüm soru işaretlerinizi gidermeye özen gösterin. Ayrıca C++ dili için The Cherno YouTube kanalını kesinlikle öneririm.

@Lyc hocam size bir şey daha sormak istiyorum bu videoları izleyerek İngilizce mi gelistirebilir miyim?

@özgün deniz hocam ingilizcem B2 seviyede anlar miyim ve bu videoları izleyerek ingilizcem gelişir mk.

Anlarsınız, otomatik çevir ile iyi bir çeviri de sunuyor sade dilli bir kurs çünkü.

Anlayamazsanız her ne kadar çok önermesem de kodluyoruzda eski versiyonunun Türkçe dublajı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…