Bilgisayar kaynaklı düşük internet hızı

Eren Tunc Gokbag

Femtopat
Daha fazla  
Normalde 16 Mbps olması gereken download hızı 2 gündür 3 Mbps. Ethernet kablosunda herhangi bir sorun yok, evdeki diğer bilgisayara aynı kabloyu taktığımızda 16 Mbps alabiliyoruz. Wi-Fi alıcı ve USB Ethernet kablosu taktığımızda da bir şey değişmedi. Telefondan yaptığımız hız testleri 16 Mbps çıkıyor ama kasada bir anormallik var. Bunu nasıl çözerim?
(Anakart: MSI B150M Bazooka)
(Yerel diskte 8 GB boşluk var)
Acil cevap yazarsanız çok sevinirim. Uzaktan eğitimde çok sorun yaşıyorum.

Buradan LAN driver olanı indirin kurun.

Mevcut bilgisayara internet erişimini verdiğiniz zaman, arka planda bir şeyler indiriyor olmasın?
Steam, Torrent vb.
herhangi bir indirme yok kuyrukta olan bir güncelleme de yok. İki gündür sürekli sadece bilgisayarda bu şekilde cevap için teşekkür ederim
tamam deneyeceğim sonuç için geri dönüş yaparım cevap için teşekkürler.
Arada sırada 3'ten 7 mbps'ye çıkması dışında bir değişiklik olmadı. Sizce format atıp windows dahil tüm sürücüleri baştan kurup düzeltmeyi denesem mi ? Zaten bi' ara format atmayı düşünüyordum.
Format attım sorun düzeldi. Sanırım virüs bulaşmış veya yerel diskin doluluğu buna sebep olmuş. Yardım için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…