Çözüldü Bilgisayar kendi kendine DNS ayarlamış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Selam, Roblox'u indirecektim ancak WARP kullanmadan deneyeyim dedim. Daha sonrasında site açıldı ve şaşırdım, Discord'a da baktım ve o da gayet iyi bir şekilde açılıyordu. DNS ayarlarına bakınca fotoğraftaki gibi bir DNS gördüm. Ben hiçbir şekilde DNS ayarlamadım ancak, format atmam gerekiyor mu? Zararlı yazılım mı bulaştı veya sizce? Kaspersky tam taramada sorun çıkmadı. Fotoğraf aşağıdadır.

1733780596235.png

Çözüm
Yine bir virüs taraması yapın zarar gelmez ancak virüs niye böyle bir şey yapsın ki?
İkisi de normal DNS adresleri Quad9'un.
Yanlış bilmiyorsam WARP bağlantısı yapıldığında DNS adresleriyle de oynuyor arada kendisi. Ondan kaynaklı olabilir.

Yanlış bilmiyorsam WARP bağlantısı yapıldığında DNS adresleriyle de oynuyor arada kendisi. Ondan kaynaklı olabilir.
Herhangi bir şekilde WARP kurmadım, sadece test etmek istemiştim. Sosyal medyada çok atıf yapılıyor "çOcUkLar Roblox aCiliCak" diye. Teşekkürler yine de.

Yine bir virüs taraması yapın zarar gelmez ancak virüs niye böyle bir şey yapsın ki?
İkisi de normal DNS adresleri Quad9'un.
Bilmiyorum hocam fakat şüphelendim. Şu an format attım ve DNS değerleri normal. Quad9 hiç kullanmadım önceden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı