Bilgisayar kendi kendine "hazırda beklet" moduna giriyor

kayraaycil

Megapat
Merhabalar, yaklaşık 1 aydır bu sorunu yaşıyorum çıldırmak üzereyim acaba adaptörde mi problem var anakartta mı? Sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı çözemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

PC: MSI GE75 Raider 9sf.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar ne durumda bu işlemleri yaparken ? AIDA64 ile paylaşabilir misiniz ?

Sıcaklıklar ne durumda bu işlemleri yaparken ? AIDA64 ile paylaşabilir misiniz ?
En son dün gece netflix izlerken oldu. Gpu sıcaklığı 40-45 derece, cpu sıcaklığını da 45-50 olarak hatırlıyorum. Ama sıcaklıklarla alakasız olduğunu düşünüyorum.

En son dün gece netflix izlerken oldu. Gpu sıcaklığı 40-45 derece, cpu sıcaklığını da 45-50 olarak hatırlıyorum. Ama sıcaklıklarla alakasız olduğunu düşünüyorum.
Sıcaklık durumu iyiymiş gerçekten.
Peki, laptop mu masaüstü mü ?

Buradan hazırda beklet ve hızlı başlatmayı kapatın sonra da sonucu bildirirseniz sevinirim.

Buradan hazırda beklet ve hızlı başlatmayı kapatın sonra da sonucu bildirirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1283092
Zaten kapalı bu ayarlar sorun burada, sürekli de olmuyor nadire oluyor ama önemli bir iş yaptığımda kapanmasından korkuyorum. Bazen hazırda beklet modundan da çıkamıyor bilgisayar kapanıyor. İlginiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…