Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 15 Ocak 2023 #21 604997 dedi: Windows 8 buglu bir sürüm. Siz 10dasınız sanırım. Bence birazcık sorunlu bir dosya ama. Arkadaşına yaz "lan benimi trollüyon seni doverim jojuk (ironi)" Genişletmek için tıkla... Evet 10 dayım.
604997 dedi: Windows 8 buglu bir sürüm. Siz 10dasınız sanırım. Bence birazcık sorunlu bir dosya ama. Arkadaşına yaz "lan benimi trollüyon seni doverim jojuk (ironi)" Genişletmek için tıkla... Evet 10 dayım.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #22 İnterneti kesip deneyin. Hala oluyorsa en azından hack değildir. Ama format atın, tüm disklere C D e F g. En son C ye de atın bitmesi gerek.
İnterneti kesip deneyin. Hala oluyorsa en azından hack değildir. Ama format atın, tüm disklere C D e F g. En son C ye de atın bitmesi gerek.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #23 Dr.Mogan dedi: Evet 10 dayım. Genişletmek için tıkla... Güzelde dosya hala sıkıntılı açtığında önünüze ekran geldimi Yoksa dosyayı açtınız hiçbir şey olmadı uygulama ekranı falan gelmedimi arandur dedi: İnterneti kesip deneyin. Hala oluyorsa en azından hack değildir. Ama format atın, tüm disklere C D e F g. En son C ye de atın bitmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Siz doğrusunuz ben yanlış olabilirim
Dr.Mogan dedi: Evet 10 dayım. Genişletmek için tıkla... Güzelde dosya hala sıkıntılı açtığında önünüze ekran geldimi Yoksa dosyayı açtınız hiçbir şey olmadı uygulama ekranı falan gelmedimi arandur dedi: İnterneti kesip deneyin. Hala oluyorsa en azından hack değildir. Ama format atın, tüm disklere C D e F g. En son C ye de atın bitmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Siz doğrusunuz ben yanlış olabilirim
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 15 Ocak 2023 #24 604997 dedi: Güzelde dosya hala sıkıntılı açtığında önünüze ekran geldimi. Yoksa dosyayı açtınız hiçbir şey olmadı uygulama ekranı falan gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı. 604997 dedi: Güzelde dosya hala sıkıntılı açtığında önünüze ekran geldimi. Yoksa dosyayı açtınız hiçbir şey olmadı uygulama ekranı falan gelmedimi. Siz doğrusunuz ben yanlış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam modeme syn flood syn sell gibi yazılar geliyor ne yapmalıyım ice gerilmeye başladım.
604997 dedi: Güzelde dosya hala sıkıntılı açtığında önünüze ekran geldimi. Yoksa dosyayı açtınız hiçbir şey olmadı uygulama ekranı falan gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı. 604997 dedi: Güzelde dosya hala sıkıntılı açtığında önünüze ekran geldimi. Yoksa dosyayı açtınız hiçbir şey olmadı uygulama ekranı falan gelmedimi. Siz doğrusunuz ben yanlış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam modeme syn flood syn sell gibi yazılar geliyor ne yapmalıyım ice gerilmeye başladım.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 15 Ocak 2023 #25 Dr.Mogan dedi: Hocam aklıma arkadaş Discord'dan bir exe dosyası attı dalgınlıkla açtım bir şey olmadı ama virüs olarak uyarmadı. Genişletmek için tıkla... Rat trojan atmış olabilir. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol ederek ufak tefek şakacıklar yapıyordur. Ama güvenlik duvarı bunu tespit ederdi.
Dr.Mogan dedi: Hocam aklıma arkadaş Discord'dan bir exe dosyası attı dalgınlıkla açtım bir şey olmadı ama virüs olarak uyarmadı. Genişletmek için tıkla... Rat trojan atmış olabilir. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol ederek ufak tefek şakacıklar yapıyordur. Ama güvenlik duvarı bunu tespit ederdi.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #26 Dr.Mogan dedi: Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... zulabuilder.exe ve hiç birşey olmadı.. Kainny dedi: RAT trojan atmış olabilir. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol ederek ufak tefek şakacıklar yapıyordur. Ama güvenlik duvarı bunu tespit ederdi. Genişletmek için tıkla... Virüs güvenlik duvarını kapatabilir mi ben bilmiyorum
Dr.Mogan dedi: Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... zulabuilder.exe ve hiç birşey olmadı.. Kainny dedi: RAT trojan atmış olabilir. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol ederek ufak tefek şakacıklar yapıyordur. Ama güvenlik duvarı bunu tespit ederdi. Genişletmek için tıkla... Virüs güvenlik duvarını kapatabilir mi ben bilmiyorum
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 15 Ocak 2023 #27 604997 dedi: zulabuilder.exe ve hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Evet.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 15 Ocak 2023 #28 Dr.Mogan dedi: Hiçbir şey olmadı. Hocam modeme syn flood syn sell gibi yazılar geliyor ne yapmalıyım ice gerilmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Açılınca hiçbir tepki vermeyen bir .exe dosyası? Arkadaşınızın bilgisayarında rat uygulamaları aramaya gidebilirsiniz.
Dr.Mogan dedi: Hiçbir şey olmadı. Hocam modeme syn flood syn sell gibi yazılar geliyor ne yapmalıyım ice gerilmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Açılınca hiçbir tepki vermeyen bir .exe dosyası? Arkadaşınızın bilgisayarında rat uygulamaları aramaya gidebilirsiniz.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.504 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #29 Dr.Mogan dedi: zulabuilder.exe Genişletmek için tıkla... Virüslerde FUD denilen bir sistem uygulanır. FUD uygulandıysa dosyaya çoğu AV yazılımdan güle oynaya geçer. O yüzden her zaman AV'lere güven olmuyor. Birisi size Virüs attıysa alabileceği minimum bilgi örneği; Ekleme; Bilgisayarınızı Güvenli Modda başlatıp Startup'daki alakasız dosyaları silin. Son düzenleme: 15 Ocak 2023
Dr.Mogan dedi: zulabuilder.exe Genişletmek için tıkla... Virüslerde FUD denilen bir sistem uygulanır. FUD uygulandıysa dosyaya çoğu AV yazılımdan güle oynaya geçer. O yüzden her zaman AV'lere güven olmuyor. Birisi size Virüs attıysa alabileceği minimum bilgi örneği; Ekleme; Bilgisayarınızı Güvenli Modda başlatıp Startup'daki alakasız dosyaları silin.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 15 Ocak 2023 #30 Kainny dedi: Açılınca hiçbir tepki vermeyen bir .exe dosyası? Arkadaşınızın bilgisayarında RAT uygulamaları aramaya gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu şu an söylediğim için üzgünüm ama arkadaş beni T.C. noma kadar buldu ve tehdit etti
Kainny dedi: Açılınca hiçbir tepki vermeyen bir .exe dosyası? Arkadaşınızın bilgisayarında RAT uygulamaları aramaya gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu şu an söylediğim için üzgünüm ama arkadaş beni T.C. noma kadar buldu ve tehdit etti