Bilgisayar kendi kendine kapandı ve açıldı

Kadir Tınaz

Kilopat
Yer
Bolu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayar 35 günlük dün akşam oyun oynuyordum. Oyundan çıktım. Ekran kartı sıcaklığını kontrol etmek için MSI Afterburner programını açtım. Sıcaklık 32 dereceydi. Sonra programı kapattım. Bir on saniye sonra PC kapandı ve sonra tekrar açıldı. Ama bu kez çözünürlük düşüktü. Önce görüntü ayarlarını açtım 1024x768 çözünürlüğünün üzerine çıkamıyordum. NVIDIA denetim masasını açtım. Gördüğüm şey ayarların sıfırlandığı düşüncesini getirdi aklıma. Önüme NVIDIA lisans sözleşmesi geldi. Kabul ettim ve kontrol panele giriş yaptım. Hemen ekran başlığı altında çözünürlük değiştirme bölümüne girdim. Bana sunulan sadece iki çözünürlük vardı 1024x768 ve 800x600 bi' bilgisayarı yeniden başlatayım dedim yeniden başlattım. Bu kez eskisi gibi sorunsuz açıldı. Bu arada monitör ekran kartına VGA to HDMI dönüştürücüyle bağlı. Bu sorunun tekrar karşıma çıkma ihtimali var mı? Endişelenmeli miyim?
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:

Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını kontrol eder misiniz?

(Yanlış anlamışım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…