Bilgisayar kendi kendine kapandı

Emreby310

Hectopat
1 saat kadar önce bilgisayarda Witcher 3 oynuyordum fakat bilgisayar bir anda kapandı daha sonra açmaya çalıştığımda ise açılmadı. Aradan bir süre geçtikten sonra kasanın içini açtım kablolara, RAM'lere baktım sonra düğmeye bastığımda açıldı. Biraz önce tekrar girdim oyuna işlemci sıcaklığı oyundayken Max 60'ı gördü bende çıktım oyundan. Sebebi nedir sizce?

Sıcaklıktan diye düşünüyorum. Biraz soğuyunca rahatlayıp açılmıştır. Mesela bizim buralarda havalar bayağı sıcak oluyor bende bazen zorluyorum dediğiniz gibi kapanıyor. Biraz bekledikten sonra açılıyor. Yapabiliyorsanız kasanızı daha iyi bir yere alın veya fanları hızlandırın.

Bilgisayarınıza temizlik, işlemci macununu ve ekran kartı macununu yenileyin eğer kendiniz yapamıyorsanız yardım veya bilgisayar tamircisine götürün.

Statik elektrik ile alakalı olduğunu zannetmiyorum aslında, bilgisayar kendi kendine kapanıyorsa statik elektrik olmayabilir. PSU gücü kesiyor olabilir, bilgisayar kapandıktan sonra fanlar hızlı dönüyorsa ısınma sorun yapıyordur büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…