MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 26 Aralık 2020 #1 Selamlar. Dizi izliyordum, tuvaletim geldi ve tuvalete gittim. Döndüğümde bilgisayarın kapanıp açıldığını gördüm, bu neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Selamlar. Dizi izliyordum, tuvaletim geldi ve tuvalete gittim. Döndüğümde bilgisayarın kapanıp açıldığını gördüm, bu neden olabilir?
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 26 Aralık 2020 #2 Kapanıp açıldığını nasıl anladınız?
Bebek Shaun Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 996 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #3 adam gibi adam 1050 ti dedi: Kapanıp açıldığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Yahu ne yapacaksınız. Windows sesinden falan anlamıştır. Adam anlamış işte .
adam gibi adam 1050 ti dedi: Kapanıp açıldığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Yahu ne yapacaksınız. Windows sesinden falan anlamıştır. Adam anlamış işte .
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 26 Aralık 2020 #4 adam gibi adam 1050 ti dedi: Kapanıp açıldığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Giderken açık bıraktığım uygulamalar kapanmış, bilgisayarı açarken kendiliğinden açılan uygulamalar açılmıştı.
adam gibi adam 1050 ti dedi: Kapanıp açıldığını nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Giderken açık bıraktığım uygulamalar kapanmış, bilgisayarı açarken kendiliğinden açılan uygulamalar açılmıştı.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 26 Aralık 2020 #5 MScofield dedi: Selamlar. Dizi izliyordum, tuvaletim geldi ve tuvalete gittim. Döndüğümde bilgisayarın kapanıp açıldığını gördüm, bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın çok ısınmış olabilir.
MScofield dedi: Selamlar. Dizi izliyordum, tuvaletim geldi ve tuvalete gittim. Döndüğümde bilgisayarın kapanıp açıldığını gördüm, bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın çok ısınmış olabilir.