Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

Daha fazla  
Normal bilgisayarda takılıyordum bir anda ekran klavye vesaire her şey gitti fakat kasa çalışıyordu. 10 15 saniye sonra bilgisayarda kendisini kapattı. Daha sonra prizi düğmesinden aç kapat yaptım ve bilgisayar açıldı. Bilgisayar açıldıktan sonra 20 saniye sonra falan aynı anlattığım şekilde ekran gidiyor ve daha sonrasında kapanıyor. Bilgisayarın arkasında ki güç düğmesini kapattım ve başlatma tuşuna 5 10 saniye bastım. Şu anlık sorun düzeldi fakat tekrar böyle bir şeyi yaşar mıyım ve bu PSU'dan kaynaklanan bir sorun mu? Kullandığım PSU Xigmatek Hydra m 750W 80 Plus Bronze.

Anladım hocam, geçmiş olsun. Sadece anlık bir olay olmuş sanırım bu başınıza gelen. Örneğin anlık olarak ekran kartı-anakart arayüzü arasında geçici bir kötü elektrik geçişi veya teması olmuş muhtemelen ve sonrasında ise bu durum düzelmiş ve bu arayüz elektrik geçişi normale dönmüş olabilir. Ekran kartı - anakart arayüzlerindeki olası sıkıntılarda en çok mavi ekran görenlerden biriyim, eski PC parçalarıyla PC toplarken bunları yaşamıştım. Kolay gelsin.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim akım korumalı priz ile bunun bir ilgisi var mıdır? Akım korumalı priz alınmalı mı yani ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı