Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 Oyunun ortasında ağ kopup duruyor baktığımda Wi-Fi kapanmış oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 25 Ekim 2021 #2 Sürücüleri yüklü mü?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #3 Yenisini yükle. Son düzenleme: 25 Ekim 2021
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #4 BenimadımYusuf dedi: Ağ sürücünü silip tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 25 Ekim 2021 #5 Aygıt yöneticisinden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır.
Aygıt yöneticisinden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #6 Legendd dedi: Aygıt yöneticisinden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili video var mı tam anlayamdımda. Legendd dedi: Aygıt yöneticisinden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... Yaptım olur inşallah.
Legendd dedi: Aygıt yöneticisinden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili video var mı tam anlayamdımda. Legendd dedi: Aygıt yöneticisinden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... Yaptım olur inşallah.
BetoQuinnz Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #7 Legendd dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... Reis 3 aydır çözüm yolu arıyorum sayende sorunum çözüldü. Ne kadar teşekkür etsem az.
Legendd dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ kartını bul ve özelliklerine gir. Güç yönetimi, güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır. Genişletmek için tıkla... Reis 3 aydır çözüm yolu arıyorum sayende sorunum çözüldü. Ne kadar teşekkür etsem az.