Bilgisayar kendi kendini kapatıp açtı

Everwanted

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı kuralı anca 1 hafta oldu. Oyun oynadıktan sonra arkadaşlarımda Discord'da konuşurken bilgisayar aniden kapanıp tekrar açıldı.
Bilgisayar ile 1 haftadan beri oyun oynamaktayım. Oyun sırasında hiçbir problem yaşamadım.
Ekran kartım NVIDIA olduğu için resimdeki anakarta ait "AMD Graphics drivers" sürücüsünü yüklemedim.
Sorun ne olabilir?
Sistem: AMD Ryzen 5 2600.
16 GB DDR4 RAM.
MSI GTX 960 2 GB GDDR5.

Dosya Ekleri

• Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 66
Bilgisayarı kuralı anca 1 hafta oldu. Oyun oynadıktan sonra arkadaşlarımda Discord'da konuşurken bilgisayar aniden kapanıp tekrar açıldı.
Bilgisayar ile 1 haftadan beri oyun oynamaktayım. Oyun sırasında hiçbir problem yaşamadım.
Ekran kartım NVIDIA olduğu için resimdeki anakarta ait "AMD Graphics drivers" sürücüsünü yüklemedim.
Sorun ne olabilir?
Sistem: AMD Ryzen 5 2600.
16 GB DDR4 RAM.
MSI GTX 960 2 GB GDDR5.

Sorun tekrar yaşandı, ısınma da herhangi bir problem olmamasına rağmen bu sefer direk kapandı.
DDU kullanın. AMD sürücüleri eski sürücüler belli ki. DDU kullanarak AMD sürücüsünü kaldırın ve tekrar deneyin.

Anakartın sitesinden(AMD Graphics drivers hariç) ve NVIDIA'nın sitesinden güncel olarak indirmiştim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı