aliefe33b Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #1 Selam. Benim PC gece kendi kendine açılıp kapanıyor. Sebebi nedir?
Milik Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Bu verdiğin bilgilerle hiçbir şeyin sebebi bulunamaz bence daha ayrıntı versen.(Ne şekilde kapanıyor,hata mı veriyor,bir anda mı kapanıyor vs.) Artı 0 Eksi
Bu verdiğin bilgilerle hiçbir şeyin sebebi bulunamaz bence daha ayrıntı versen.(Ne şekilde kapanıyor,hata mı veriyor,bir anda mı kapanıyor vs.)
bugraislk Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 319 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 aliefe33b dedi: Selam. Benim PC gece kendi kendine açılıp kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Uyku modu olabilir. Artı 0 Eksi
aliefe33b dedi: Selam. Benim PC gece kendi kendine açılıp kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Uyku modu olabilir.
LoLKilleR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 Laptop mu masaüstü mü? Artı 0 Eksi
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #5 aliefe33b dedi: Selam. Benim PC gece kendi kendine açılıp kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bi ekran görüntüsü video falan yok mu? Artı 0 Eksi
aliefe33b dedi: Selam. Benim PC gece kendi kendine açılıp kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bi ekran görüntüsü video falan yok mu?
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 4 Ocak 2021 #6 Sisteminiz nedir? BIOS sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Soru soruyorsunuz. Bilgi vermiyorsunuz. Cevap arıyorsunuz... Artı 0 Eksi
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 4 Ocak 2021 #8 Azulaa dedi: Soru soruyorsunuz. Bilgi vermiyorsunuz. Cevap arıyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Durumu özetliyorsunuz... Artı 0 Eksi
Azulaa dedi: Soru soruyorsunuz. Bilgi vermiyorsunuz. Cevap arıyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Durumu özetliyorsunuz...
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 4 Ocak 2021 #9 aliefe33b dedi: Selam. Benim PC gece kendi kendine açılıp kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende güncelleme varken yapıyordu, arada bir. Windows güncellemesine bakabilir misiniz? Birde uyku modundaysa da yapabiliyor. Artı 0 Eksi
aliefe33b dedi: Selam. Benim PC gece kendi kendine açılıp kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende güncelleme varken yapıyordu, arada bir. Windows güncellemesine bakabilir misiniz? Birde uyku modundaysa da yapabiliyor.
F Faruk Tokmak Picopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #10 Benim laptopumda batarya sorunu olduğu için aynı sorun oluyordu, ama biraz bilgi verseniz? Sadece açılıp kapanıyor yazmışsınız yüzlerce nedeni var bunun. Artı 0 Eksi
Benim laptopumda batarya sorunu olduğu için aynı sorun oluyordu, ama biraz bilgi verseniz? Sadece açılıp kapanıyor yazmışsınız yüzlerce nedeni var bunun.