C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Masaüstü bilgisayarım bazen durduk yere kendiliğinden açılıyor. Hacklendim diye korkuyorum. Neden böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Masaüstü bilgisayarım bazen durduk yere kendiliğinden açılıyor. Hacklendim diye korkuyorum. Neden böyle oluyor?
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 3 Ağustos 2021 #2 Bulut1111 dedi: Masaüstü bilgisayarım bazen durduk yere kendiliğinden açılıyor. Hacklendim diye korkuyorum. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Elektrik gidip gelincemi kendiliğinden açılıyor?
Bulut1111 dedi: Masaüstü bilgisayarım bazen durduk yere kendiliğinden açılıyor. Hacklendim diye korkuyorum. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Elektrik gidip gelincemi kendiliğinden açılıyor?
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #3 Hocam biraz daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Sürprizbozan: Biraz mizah Cin yapıyor olabilir.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 3 Ağustos 2021 #4 RaXeR dedi: Hocam biraz daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Sürprizbozan: Biraz mizah cin yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Neden olmasın
RaXeR dedi: Hocam biraz daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Sürprizbozan: Biraz mizah cin yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Neden olmasın
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 hamza baba dedi: Elektrik gidip gelincemi kendiliğinden açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır durduk yere açılıyo ytde ethernet le bağlandığınız için bilgisayarı aç diye bi komut veriyo galiba ondan açılıyoda kapatamıyorum.
hamza baba dedi: Elektrik gidip gelincemi kendiliğinden açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır durduk yere açılıyo ytde ethernet le bağlandığınız için bilgisayarı aç diye bi komut veriyo galiba ondan açılıyoda kapatamıyorum.