captivesoul Hectopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2019 #1 Merhabalar; Masaüstü bilgisayarım bazen durduk yere kendiliğinden açılıyor. Korkutuyor beni. Sizce neden böyle yapıyor?
Merhabalar; Masaüstü bilgisayarım bazen durduk yere kendiliğinden açılıyor. Korkutuyor beni. Sizce neden böyle yapıyor?
KS KS captivesoul Hectopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #11 Vesprimus dedi: Problem çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı henüz kapatmadım, bu akşam kapatınca gözlemleyeceğim. Artı 0 Eksi
Vesprimus dedi: Problem çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı henüz kapatmadım, bu akşam kapatınca gözlemleyeceğim.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 9 Kasım 2019 #12 Psu test edin sonra teker teker parcaları pc resetleme yapiyor dogrumu anladım Artı 0 Eksi
KS KS captivesoul Hectopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #13 Yanlız adam dedi: Psu test edin sonra teker teker parcaları pc resetleme yapiyor dogrumu anladım Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım açıkken yeniden başlamıyor. Kapalıyken bazen kendiliğinden açılıyor. Artı 0 Eksi
Yanlız adam dedi: Psu test edin sonra teker teker parcaları pc resetleme yapiyor dogrumu anladım Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım açıkken yeniden başlamıyor. Kapalıyken bazen kendiliğinden açılıyor.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 9 Kasım 2019 #14 Güncel anakartlarda saat zamanlaması olabilirmi acaba hep aynı saatlerdemi yoksa farklımı birde kasa icine bakin kablolarda kisa devre olmasın kasa sabitmi Artı 0 Eksi
Güncel anakartlarda saat zamanlaması olabilirmi acaba hep aynı saatlerdemi yoksa farklımı birde kasa icine bakin kablolarda kisa devre olmasın kasa sabitmi
KS KS captivesoul Hectopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #15 Yanlız adam dedi: Güncel anakartlarda saat zamanlaması olabilirmi acaba hep aynı saatlerdemi yoksa farklımı birde kasa icine bakin kablolarda kisa devre olmasın kasa sabitmi Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hergün saat 00:00'da açılıyor. Kısa devre değil de başka birşey var bu işte. Vesprimus dedi: Problem çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Çözülmedi hocam. Artı 0 Eksi
Yanlız adam dedi: Güncel anakartlarda saat zamanlaması olabilirmi acaba hep aynı saatlerdemi yoksa farklımı birde kasa icine bakin kablolarda kisa devre olmasın kasa sabitmi Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hergün saat 00:00'da açılıyor. Kısa devre değil de başka birşey var bu işte. Vesprimus dedi: Problem çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Çözülmedi hocam.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 12 Kasım 2019 #16 Pc parcalarini teker teker test edin özellikle psu baglanti noktalari çözulmesse elektrik ile ilgili biryerde kacak olabilir baska prizde deneyin seyyar cekip Artı 0 Eksi
Pc parcalarini teker teker test edin özellikle psu baglanti noktalari çözulmesse elektrik ile ilgili biryerde kacak olabilir baska prizde deneyin seyyar cekip