Bilgisayar kendiliğinden kapanıyor ve mavi ekran veriyor

Zepett8

Decapat
Daha fazla  
Meslek
jigolo
Elimde bataryası bozuk şarj aleti temazsızlık yapan bir laptop var. Laptopu şarjda batarya yokken açtığımdan 30 saniye sonra kapanıyor ve yeniden açtığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Batarya ile şarja takılı açtığımda ki batarya bozuk 10 saniye sonra kapanıyor ve Windows düzgün yüklenemedi gibi birçok mavi ekran veriyor. Laptopumdaki sorun nedir? Bilgisayarı böyle kullanmaya devam etsem sorun çıkar mı?

Dengesiz güç olayı olabilir. Şarj aleti batarya olmadan işi yüklenebilir ama ondaki sıkıntı PC tarafında sıkıntı demektir. Bu şekilde kullanmak hasara neden olur. Şarj aletinin PC güç kısmına giren fişinde veya başka konumda kopukluğu olabilir.

Dengesiz güç olayı olabilir. Şarj aleti batarya olmadan işi yüklenebilir ama ondaki sıkıntı PC tarafında sıkıntı demektir. Bu şekilde kullanmak hasara neden olur? Şarj aletinin PC güç kısmına giren fişinde veya başka konumda kopukluğu olabilir.
Şarj aletinin uçunda kalın iki tane tozlanmış gibi bölüm var. İçindeki uç daha çok eksimiş sarımsı bir çubuk ve PC'yi şarj ederken çok ısınıyor. Bataryayla şarja taktığımda sürekli maviekran veriyor ve sürekli her açtığım 10 saniyede bir kapanıyor. Bir bilgisayarcıya yazdım besleme olabilir dedi.

Şarj aletinin uçunda kalın iki tane tozlanmış gibi bölüm var. İçindeki uç daha çok eksimiş sarımsı bir çubuk ve PC'yi şarj ederken çok ısınıyor. Bataryayla şarja taktığımda sürekli maviekran veriyor ve sürekli her açtığım 10 saniyede bir kapanıyor. Bir bilgisayarcıya yazdım besleme olabilir dedi.

Anakart besleme sıkıntısı ise işini iyi bilen bir tamirciye gitmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı