L lucha Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2019 #1 Bilgisayarım durduk yere hiçbir hata vermeden kendini resetliyor. Bazen yarım saatte bir bazen 15-20 dakikada bir yapıyor. Sebebi nedir ne yapabilirim nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2019
Bilgisayarım durduk yere hiçbir hata vermeden kendini resetliyor. Bazen yarım saatte bir bazen 15-20 dakikada bir yapıyor. Sebebi nedir ne yapabilirim nasıl öğrenebilirim?
şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 24 Şubat 2019 #2 Sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi ?
L lucha Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2019 #3 şahsi dedi: Sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır etmedim ama yeni açıldığında da yapıyor. Yani büyük bir işlem yapmadan. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2019
şahsi dedi: Sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır etmedim ama yeni açıldığında da yapıyor. Yani büyük bir işlem yapmadan.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 24 Şubat 2019 #4 lucha dedi: Hayır etmedim ama yeni açıldığında da yapıyor. Yani büyük bir işlem yapmadan. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz güncel mi?
lucha dedi: Hayır etmedim ama yeni açıldığında da yapıyor. Yani büyük bir işlem yapmadan. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz güncel mi?
Sertac11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Serdivan/Sakarya 24 Şubat 2019 #5 Güç kaynağınız nedir ve ne kadardır kullanıyorsunuz? Sorun PSU arızası veya yetersizliği gibi geldi bana.
Güç kaynağınız nedir ve ne kadardır kullanıyorsunuz? Sorun PSU arızası veya yetersizliği gibi geldi bana.