3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 29 Haziran 2021 #1 Moderatörler, cidden bakın, eve geldiğimde PC açıktı, alt tarafı USB almaya gitmiştim. Kapatılıyor yazısını gözlerimle görmüştüm. Sebebi ne olabilir?
Moderatörler, cidden bakın, eve geldiğimde PC açıktı, alt tarafı USB almaya gitmiştim. Kapatılıyor yazısını gözlerimle görmüştüm. Sebebi ne olabilir?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 29 Haziran 2021 #2 Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay Görüntüleyicisi ne diyor?
Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay Görüntüleyicisi ne diyor?
BeachGrump Yoctopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 İlk defa senden duyuyorum belki de evdeki birileri kapatmıştır? Tim dedi: Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay görüntüleyicisi ne diyor? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaparken kapatmıyor yeniden başlatıyor.
İlk defa senden duyuyorum belki de evdeki birileri kapatmıştır? Tim dedi: Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay görüntüleyicisi ne diyor? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaparken kapatmıyor yeniden başlatıyor.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 29 Haziran 2021 #4 Evde kim vardı.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.026 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 Tim dedi: Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay Görüntüleyicisi ne diyor? Genişletmek için tıkla... Bende onu diyecektim de, güncellemeden sonra bilgisayar kendini kapatmaz ki. Yeniden başlatır. Güncellemeden kaynaklı olsa bile arkadaş kapandıktan sonra güncelleme falan başladı diye belirtmemiş.
Tim dedi: Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay Görüntüleyicisi ne diyor? Genişletmek için tıkla... Bende onu diyecektim de, güncellemeden sonra bilgisayar kendini kapatmaz ki. Yeniden başlatır. Güncellemeden kaynaklı olsa bile arkadaş kapandıktan sonra güncelleme falan başladı diye belirtmemiş.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 29 Haziran 2021 #6 Tim dedi: Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay görüntüleyicisi ne diyor? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. BeachGrump dedi: İlk defa senden duyuyorum belki de evdeki birileri kapatmıştır? Güncelleme yaparken kapatmıyor yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam moderatörler yanlış düzenlemiş giderken kapattım geldiğimde açıktı. Atamyolundayız dedi: Evde kim vardı. Genişletmek için tıkla... Tekim.
Tim dedi: Otomatik olarak Windows güncellemesi başlatılmış olabilir. Son güncelleştirmelere bakar mısınız? Olay görüntüleyicisi ne diyor? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. BeachGrump dedi: İlk defa senden duyuyorum belki de evdeki birileri kapatmıştır? Güncelleme yaparken kapatmıyor yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam moderatörler yanlış düzenlemiş giderken kapattım geldiğimde açıktı. Atamyolundayız dedi: Evde kim vardı. Genişletmek için tıkla... Tekim.
BeachGrump Yoctopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 İnternette videoları var. Bilgisayarı kapatınca açılan sorunlar yaşanmış. Çözümleri de var. Bir araştır istersen? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
İnternette videoları var. Bilgisayarı kapatınca açılan sorunlar yaşanmış. Çözümleri de var. Bir araştır istersen?
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #8 BeachGrump dedi: Güncelleme yaparken kapatmıyor yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kapat dersen kapatıyor. Tüm işlemleri bitirip yeniden başlatıyor kalıntıları temizliyor ve kapatıyor.
BeachGrump dedi: Güncelleme yaparken kapatmıyor yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kapat dersen kapatıyor. Tüm işlemleri bitirip yeniden başlatıyor kalıntıları temizliyor ve kapatıyor.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 29 Haziran 2021 #9 BeachGrump dedi: Güncelleme yaparken kapatmıyor, yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bilgisayarı geri açıldığına göre yeniden başlatılmış zaten. Güncelleme yüzünden yeniden başlatmış olabilir.
BeachGrump dedi: Güncelleme yaparken kapatmıyor, yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bilgisayarı geri açıldığına göre yeniden başlatılmış zaten. Güncelleme yüzünden yeniden başlatmış olabilir.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 36 29 Haziran 2021 #10 365479 dedi: Hocam moderatörler yanlış düzenlemiş giderken kapattım geldiğimde açıktı. Genişletmek için tıkla... Basit olay. Yanlışlıkla yeniden başlata basmışsınız. Masaüstündeyken Alt+F4 yapmayı veya CMD komudu ile kısayol oluşturmayı öneriyorum.
365479 dedi: Hocam moderatörler yanlış düzenlemiş giderken kapattım geldiğimde açıktı. Genişletmek için tıkla... Basit olay. Yanlışlıkla yeniden başlata basmışsınız. Masaüstündeyken Alt+F4 yapmayı veya CMD komudu ile kısayol oluşturmayı öneriyorum.