Bilgisayar kendiliğinden yeniden başlıyor

Swosln

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım durup dururken belirli bir süre sonra kendini kapatıyor. Her şey Marvel Rivals oynarken oldu. Birden kendini yeniden başlattı ve o günden beri 30 dakika ya da 1 saat sonra kendini yeniden başlatıyor.

Ekran kartını çıkarıp tekrar taktım, BIOS güncellemesi yaptım, format attım. Oyun oynarken de sıcaklıkları sürekli kontrol ediyorum ama bir sorun göremiyorum. Gerçekten artık ne yapacağımı anlayamıyorum. Bazen ekranda görüntü garipleşiyor. Aşağıya bunun bir resmini koydum.

Ne yapmam gerekiyor? Artık gerçekten çözüm bulamıyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar görsel koymama izin vermiyor. Ekran kartım Amd rx 6900 xt sakın amd almyın benden size bir tavsiye aldığım günden berridir sorunum bitmedi
Hocam aşırı ısınmadan dolayı işlemci kendini korumaya alıyor olabilir. Oyundayken CPU sıcaklık değerlerini izleyin.
Hocam bakıyorum max derece 80 oluyor ondan kaynı olduğunu düşünmüyorum 80 derece çok değil bilgisayar ekranında arada bir bozulma oluyor kare kare sayılar gözüküyor 0 ve 1 ler gibi boyle küçük küçük

Ben sorunu buldum, ekran kartım yanmış. AMD pişmanlıktır, arkadaşlar, yönelmeyin. 2-3 kuruş daha ucuz diye sazan gibi atlamayın. RX 6900 XT vardı, full güç çalıştığında 90 dereceyi görüyordu. Tabii zamanla yıprandı, çok dikkat etmeme rağmen. Şu an RTX 4070 Ti Super OC aldım, memnunum bayağı. Kısaca, AMD almayın; övenlere de metzup gözüyle bakın. İyi günler dilerim.

(konu kapanmıştır.)

Son düzenleme:
Anakart zarar görmüş olabilir. Ona bi göz at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…