Şimdi dün parçalarını kendim taktığım kasa ilk açışta ekran veriyor ama 2 de otomatik kapanıyor. Kuleyi bekliyorum çalıştığından emin olmak için şimdi kule yok stok fan yok ondan mı kendini kapatıyor?
Emin olmak için ilk deneyimim bitlocker e atıyor eski anakartım amd işlemci çalıöıyor dimi bitlocker açılıyorsa 8 kere söktüm pinlerde yamukluk yokAnladığım kadarı ile soğutucu olmadan açıyorsun. İşlemci kendini güvene almak için kapatıyor sanırım.
Şimdi kasayı kendim topladım çalıştığından emin olmak için ekran vermesini bekledim geldi yeniden açayım dedim 10 saniye sonra kapattı kendini açarkenAnladığım kadarı ile soğutucu olmadan açıyorsun. İşlemci kendini güvene almak için kapatıyor sanırım.
Normal dimi kapanması işlemcide sorun yok herhalde yoksa ekran vermez işlemci 14600k anakart msiproz790s wifiAnladığım kadarı ile soğutucu olmadan açıyorsun. İşlemci kendini güvene almak için kapatıyor sanırım.
Anladığım kadarı ile soğutucu olmadan açıyorsun. İşlemci kendini güvene almak için kapatıyor sanırım.
Emin olmak için ilk deneyimim BitLocker'e atıyor eski anakartım AMD işlemci çalıöıyor değil mi BitLocker açılıyorsa 8 kere söktüm pinlerde yamukluk yok
Şimdi kasayı kendim topladım çalıştığından emin olmak için ekran vermesini bekledim geldi yeniden açayım dedim 10 saniye sonra kapattı kendini açarken
Normal değil mi kapanması işlemcide sorun yok herhalde yoksa ekran vermez işlemci 14600k anakart msiproz790s Wi-Fi
Tamam kulem vardı ben o zmaan mavi kauçukları attım ondan böyle uğraşıyorum yeni kule aldım sabırsızımYani hocam normal diye düşünüyorum. İşlemci öyle minnoş bir şeyde değil. Aşırı ısınmaya karşı kapanıyordur önlem amaçlı. Soğutucu ile sistemi tamamladığın zaman tekrar dener karara varırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.