Yldr37 Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 241 20 Mart 2023 #1 RAM 8x2 16gb 3000mhz SSD veya HDD modeli m2 ve sata ssd Ekran kartı rx580 Anakart MSI MPG X570 İşlemci amd ryzen 5 3600 1 senedir kullandığım bilgisayar bugün 3 kere kendi kendine yeniden başladı hiçbir hata falan yok. Sanki reset düğmesine basmışız gibi siyah ekran sonra açılıyor.
1 senedir kullandığım bilgisayar bugün 3 kere kendi kendine yeniden başladı hiçbir hata falan yok. Sanki reset düğmesine basmışız gibi siyah ekran sonra açılıyor.
KS KS Yldr37 Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 241 20 Mart 2023 #21 Timuçib dedi: Güzel bir bileşen dediğim gibi halihazırda çok ucuz bir materyal bu durumda bir sorun çıkartmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun yardım ettiğiniz için eğer çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim. Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: Güzel bir bileşen dediğim gibi halihazırda çok ucuz bir materyal bu durumda bir sorun çıkartmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun yardım ettiğiniz için eğer çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim.
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 20 Mart 2023 #22 Yldr37 dedi: Tamam hocam sağ olun yardım ettiğiniz için eğer çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ben teşekkür ederim kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Yldr37 dedi: Tamam hocam sağ olun yardım ettiğiniz için eğer çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ben teşekkür ederim kolay gelsin.