Bilgisayarım son birkaç gündür istemsizce kendini yeniden başlatıyor. Bazen mavi ekran da veriyor format attım düzelmedi bu konudan anlayıp yardımcı olabilecek hocalarım var mıdır acaba? Minidump dosyasını paylaştım.
BIOS güncellemek hem RAM hem de işlemci açısından önemlidir. Disk için yazılımla Error Scan testi yapın, Health sekmesinden sağlık durumuna bakın, sonuçları paylaşın.
BIOS güncellicem ama biraz çekiniyorum çünkü sorunsuz calısıyor bazıları güncelleyince bilgisayar açılmamıs ondan biraz korktum ugrasmak istemedim onun için ayrı ama onuda mutlaka güncellicem onun dışı dediğiniz gibi amdnin otomatik bütün driverlerini kuran programı indirdim indirdi programları ve aygıt yöneticisinden bluetooth aygıtını güncelledim zaten normalde anakartım desteklemiyor ek bir dongle kullanarak bluetooth destegi alıyorum diğer disklerde bir tane yeni aldıgımız kingston regrenade ssd var digeri satassd 240gb bir tanede yeni aldıgım wd 2tb hardisk var hepsini tek tek quick scan yapmadan taramamı mı öneriyorsunuz hocam bu hata neyden kaynaklı olabilir çünkü format attıktan sonra dahi yaptı gerçekten çok anlamsızdı windows updateleri tam güncel yazıyor sadece windows10 22h2 kullanıyorum windows 11 değil