Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım kendini yeniden başlattığı için garantiye gönderdim geldi 1-2 gün sorunsuzdu fakat şimdi FC 25 giriyorum bir anda kendine reset atıyor. Bu neden kaynaklı olabilir? PSU işlemci yenisini vermişlerdi SATA SSD göndermemistim ondan kaynaklı olabilir mi? Çünkü FC 25 onun içinde.
Yeniden başlatmanın ssd kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Psu dan olmadığına eminseniz. Overclock kaynaklıdır. Ekran kartı veya ram'de oc varsa default hale getirin. Gerekirse xmp profilini devre dışı bıkakın. Windows kurulumunda hasarlı dosyalar varsa ondan da yapabilir.
Yeniden başlatmanın SSD kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. PSU'dan olmadığına eminseniz. Overclock kaynaklıdır. Ekran kartı veya RAM'de OC varsa default hale getirin. Gerekirse XMP profilini devre dışı bıkakın. Windows kurulumunda hasarlı dosyalar varsa ondan da yapabilir.
Yeniden başlatmanın SSD kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. PSU'dan olmadığına eminseniz. Overclock kaynaklıdır. Ekran kartı veya RAM'de OC varsa default hale getirin. Gerekirse XMP profilini devre dışı bıkakın. Windows kurulumunda hasarlı dosyalar varsa ondan da yapabilir.
SFC /scannow komutunu gir, 100% olsun.
Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
Yazarsa diğerini girmene gerek yok. Sorun yok demektir.
Ekran kartına sen yapmadıysan yapılmamıştır. Ram için bios ayarlarını bilmen gerekiyor. Tarif ile yapabileceğin bir şey değil.
Temiz windows kurulumu yapmayı dene, bilgin yoksa imkanın kısıtlı. Yada bilen birinden yardım almanı öneririm. Belki sorun güç kaynağında..
SFC /scannow komutunu gir, 100% olsun.
Windows resource protection did not find any integrity violations.
Yazarsa diğerini girmene gerek yok. Sorun yok demektir.
Ekran kartına sen yapmadıysan yapılmamıştır. RAM için BIOS ayarlarını bilmen gerekiyor. Tarif ile yapabileceğin bir şey değil.
Temiz Windows kurulumu yapmayı dene, bilgin yoksa imkanın kısıtlı. Ya da bilen birinden yardım almanı öneririm.
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...